Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bieleta pentru buldoexcavator Caterpillar 432

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 432, Caterpillar 432E
Cod produs
31Y92A50-A-RA
Out Of stock
Descriere
Aceasta bieleta buldoexcavator Caterpillar 432 este o varianta sigura pentru utilajul tau, extrem de bine cotata intre elementele de transmisie, ce provine din fabricile Original Carraro! Permanent pe stocul nostru si foarte usor de livrat, produsul este unul preferat de utilizatori si inregistreaza extrem de multe solicitari, peste tot in tara!

Toate echipamentele pe care le gazduim la noi in depozit sunt elemente care au trecut prin filtrul nostru - cel al calitatii - si care indeplinesc nevoi reale! Clientii nostri, atat de implicati in activitatea de productie si permanent dependenti de utilajele lor, ne realeg cu fiecare ocazie in care au de facut reparatii sau investitii pe terme lung!

Produsul este perfect compatibil si cu modelul Caterpillar 432E

Avem produse de top, perfecte pentru toate categoriile de utilaje!
Aceasta bieleta pentru buldoexcavator Caterpillar 432 este prelucrata dintr-un aliaj metalic dur si rezistent la exploatare intensa! Asigura transferul comenzii de virare de la cilindrul de directie la capatul de bara de la roata. Are articulatia sferica protejata de un manson de cauciuc.

Serviciul nostru gratuit de consultanta nu iarta pe nimeni!
Atunci cand ai o intrebare de pus, noi avem un raspuns pentru tine. Oricare ar fi dificultatea pe care o intalnesti, te ajutam sa gasesti metode favorabile pentru rezolvarea ei. Mai mult decat atat, te ajutam sa intelegi pasii de urmat pentru o intretinere personalizata, astfel incat sa uiti de neplacutele intreruperi de la munca! Suntem interesati sa te ajutam sa eviti defectiunile ce recidiveaza, intrucat stim foarte bine ce inseamna o zi de munca pierduta, iar timpul tau este pretios si pentru noi!

Avem piese de schimb si... ceva in plus!
• Apeleaza-ne, inainte de toate, si suntem gata sa preluam cazul tau si sa gasim cele mai bune idei pentru tine!
• Facem o identificare coerenta si te ajutam sa intri in posesia unor piese de schimb perfect compatibile utilajului pe care il conduci!
• Te ajutam sa stabilesti un plan personalizat de intretinere si iti oferim informatii, recomandari si contacte sigure pentru montaj!
• Intelegem defectiunile grave si suntem dispusi sa ne deplasam la fata locului, oriunde ai fi, pentru interventii de urgenta!

Aceasta bieleta buldoexcavator Caterpillar 432 este un element de transmisie prelucrat dupa cele mai moderne tehnici si detine un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Atunci cand te hotarasti sa achizitionezi o asemenea bieleta buldoexcavator Caterpillar 432 este momentul sa ne apelezi sau sa depui o cerere pe site. Expedierea se face rapid, oriunde ai fi, cu plata ramburs! Sau te asteptam sa ridici chiar tu coletul tau, direct din sediul nostru!

Pentru montaj, in general, asigura-te ca esti asistat de catre profesionisti cu experienta, iar piesa de schimb isi va extinde perioada de functionare si isi va spori eficienta mult mai mult! Daca nu stii incotro sa o apuci, da-ne de stire si iti oferim cateva contacte sigure la tine in zona!

Opteaza pentru un montaj complet! Este si acesta o investitie pe termen lung!
Bieleta se monteaza relativ usor, prin infiletare! Consulta si manualul utilajului! Este un moment perfect pentru reglarea unghiului de fuga al rotilor, asa cum este specificat acolo! Atentie! O bieleta uzata genereaza defectiuni si in articulatia capatului de bara! Atunci cand schimbi bieleta, cel mai bine ar fi sa achizitionezi un cap de bara complet. Astfel nu vei mai avea griji pentru o perioada mult mai indelungata!

Specificatii tehnice:

Filetul dinspre capatul de bara este M24, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 73mm.
Filetul dinspre cilindrul de directie este M22, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 30mm.
Lungimea totala este de 210mm.

Codul produsului: 31Y92A50-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura