Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bieleta pentru buldoexcavator Caterpillar 422E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 422E
Cod produs
KA20WUO5-A-RA
Out Of stock
Descriere
O asemenea bieleta buldoexcavator Caterpillar 422E este un element de transmisie super bine cotat, cu deosebit de multe recomandari din partea utilizatorilor si care promite sa reziste celor mai grele zile de munca!

Provine din cadrul fabricilor Original Carraro, iar astfel poarta timbrul calitatii, atat de esential pentru o piesa elementara sistemului de directie.

Aceasta multitudine de piese de schimb si consumabile pe care le regasesti in depozitul nostru reprezinta o selectie drastica de elemente, care satisface, fara doar si poate, asteptarile fiecarui client! Implicarea angajatilor nostri pentru indeplinirea nevoilor tale dubleaza calitatea pieselor! Alaturi de noi iti vei cunoaste mai bine utilajul si vei investi pe termen lung, fara sa simti ca vei cheltui o avere.

Investeste in piese de calitate si vei creste puterea utilajului tau!
Aceasta bieleta pentru buldoexcavator Caterpillar 422E este prelucrata de catre ingineri de top, dupa cele mai moderne tehnici si promite sa reziste la exploatare intensa! Face transferul comenzii de virare de la cilindrul de directie catre capatul de bara de la roata si are articulatia sferica protejata, printr-un manson de cauciuc.

Serviciul nostru gratuit de consultanta nu iarta pe nimeni!
Atunci cand ai o intrebare de pus, noi avem un raspuns pentru tine. Oricare ar fi dificultatea pe care o intalnesti, te ajutam sa gasesti metode favorabile pentru rezolvarea ei. Mai mult decat atat, te ajutam sa intelegi pasii de urmat pentru o intretinere personalizata, astfel incat sa uiti de neplacutele intreruperi de la munca! Suntem interesati sa te ajutam sa eviti defectiunile ce recidiveaza, intrucat stim foarte bine ce inseamna o zi de munca pierduta, iar timpul tau este pretios si pentru noi!

Avem piese de schimb si... ceva in plus!
• Apeleaza-ne, inainte de toate, si suntem gata sa preluam cazul tau si sa gasim cele mai bune idei pentru tine!
• Facem o identificare coerenta si te ajutam sa intri in posesia unor piese de schimb perfect compatibile utilajului pe care il conduci!
• Te ajutam sa stabilesti un plan personalizat de intretinere si iti oferim informatii, recomandari si contacte sigure pentru montaj!
• Intelegem defectiunile grave si suntem dispusi sa ne deplasam la fata locului, oriunde ai fi, pentru interventii de urgenta!

O asemenea bieleta buldoexcavator Caterpillar 422E este o piesa care nu-ti poate da batai de cap. Insa, pentru siguranta ta, iti este incredintat si certificatul ei de garantie valabil pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica.

Poti sa achizitionezi usor aceasta bieleta buldoexcavator Caterpillar 422E noua! Asteptam sa ne suni sau sa depui o cerere on-line! Urmeaza sa ne astepti si tu, insa nu mai mult de 24 de ore, oriunde te-ai afla. Primesti coletul cu plata ramburs, sau il poti ridica personal din sediul nostru.

La montaj, asigura-te ca esti asistat de catre profesionisti cu experienta, iar piesa de schimb isi va extinde perioada de functionare si isi va spori eficienta mult mai mult! Daca nu stii incotro sa o apuci, da-ne de stire si iti oferim cateva contacte sigure la tine in zona!

Opteaza pentru un montaj complet! Este si acesta o investitie pe termen lung!
Bieleta se monteaza relativ usor, prin infiletare! Consulta si manualul utilajului! Este un moment perfect pentru reglarea unghiului de fuga al rotilor, asa cum este specificat acolo! Atentie! O bieleta uzata genereaza defectiuni si in articulatia capatului de bara! Atunci cand schimbi bieleta, cel mai bine ar fi sa achizitionezi un cap de bara complet. Astfel nu vei mai avea griji pentru o perioada mult mai indelungata!

Specificatii tehnice:

Filetul dinspre capatul de bara este M24, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 73mm.
Filetul dinspre cilindrul de directie este M22, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 30mm.
Lungimea totala este de 210mm.

Codul produsului: KA20WUO5-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura