Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bieleta pentru buldoexcavator Caterpillar 436C

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 436C
Cod produs
3BXVYMUT-R-RA
Out Of stock
Descriere
Bieleta pentru buldoexcavator Caterpillar 436C este o piesa noua, originala Carraro, ce poate fi ridicata din sediul nostru din Bucuresti chiar in ziua in care ai comandat-o. Aceasta reprezinta imbinarea perfecta intre eficienta si pret accesibil.

Tu stii deja ca nu e suficient sa ai piese bune, ele trebuie sa fie compatibile cu utilajul tau, trebuie montate corect, trebuie alese pe spranceana, iar tu trebuie sa primesti informatii clare si corecte despre tot ce inseamna intretinerea unui utilaj. La noi, toate acestea si in plus iti sunt puse la dispozitie gratuit!
Optand pentru achizitionarea acestei piese premium, vei asigura o functionare absolut perfecta, si vei proteja, in acest fel, componente importante ale angrenajului utilajului pe care il administrezi. Te intampinam cu o echipa suport clienti care te va ajuta sa descoperi produsele perfect compatibile cu utilajul tau! Tot ce ai de facut este sa ne apelezi. Tu dai startul, noi alergam maratonul pieselor pentru tine!

Articulatiile rezistente ajuta bieleta sa faca legatura intre cilindrul de directie si capatul de bara. Materialele de calitate folosite ajuta ca acest produs sa protejeze mai bine impotriva prafului si umezelii.

Fie ca vrei sa comanzi bieleta separat sau impreuna cu capatul de bara, ofertele noastre sunt extrem de accesibile, iar livrarea imediata!

Pentru a plasa o comanda e suficient sa telefonezi la numarul afisat sau sa completezi formularul de pe site-ul nostru. De asemenea, ne poti da mesaj pe WhatsApp.

Beneficiezi de consultanta tehnica gratuita la achizitionarea oricarei piese noi din oferta noastra. In acest fel, colegii nostri te vor ajuta sa alegi modelul de bieleta potrivit nevoilor tale.

Impreuna cu bieleta Caterpillar 436C vei primi si un certificat de garantie ce este valabil timp de 6 luni.

Datorita curieratului rapid, bieleta va ajunge la tine, oriunde te-ai afla in tara, in a doua zi lucratoare. Plata se face ramburs iar tu ai posibilitatea de a verifica coletul inainte de achitarea sumei.

Ai nevoie de un service specializat si totodata aproape de tine?

Noi te putem ajuta! Vom lua legatura cu mecanicii nostri colaboratori care vor veni direct la locul utilajului tau. Contacteaza acum departamentul tehnic pentru a afla mai multe detalii privind serviciul nostru de atelier mobil.

Specificatii tehnice:
• Lungime bieleta: 210 mm
• Filet dinspre capatul de bara: 24 x 1.5 mm; lungime filet: 80 mm
• Filet dinspre cilindrul de directie: 22 x 1.5 mm; lungime filet: 30 mm

Ambele filete sunt pe dreapta si au pas normal.

Codul produsului este: 3BXVYMUT-R
Trimite mesaj
Din Gura in Gura