Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bieleta punte fata pentru buldoexcavator Case 590LSP

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 590LSP
Cod produs
IY2DUX68-A-RA
Out Of stock
Descriere
Aceasta bieleta buldoexcavator Case 590LSP este o creatie tehnica de top, care are un rol esential in felul in care se efectueaza deplasarea utilajului! Super bine cotata intre elementele de transmisie, provine din cadrul atelierelor Original Carraro, indeplinind criterii drastice de selectie! Satisface cu adevarat nevoia de eficienta si, mai ales, de siguranta la virare!

Depozitul nostru este o platforma tehnica de varietatea careia te vei convinge cu fiecare ocazie in care vei avea nevoie de piese. Avem echipamente de ultima generatie pentru toate categoriile de utilaje si pentru orice fel de defectiune!
Pe planul urmator insa, vei cunoaste si angajatii nostri: o echipa de tineri dinamici si pregatiti sa raspunda solicitarilor tale, oricare ar fi ele!

Calitatea produselor pe primul loc!
Aceasta bieleta punte fata pentru buldoexcavator Case 590LSP se prelucreaza dintr-un aliaj metalic foarte rezistent la exploatare intensa! Asigura transferul comenzii de virare de la cilindru catre capatul de bara de la roata si are articulatia sferica protejata, avand un manson de cauciuc in acest sens.

Cand nu stii ce sa mai faci, incearca serviciul nostru gratuit de consultanta!
Fiecare client primeste serviciul nostru gratuit de consultanta, insa traseul prin care urmarim indeplinirea obiectivelor este unul personalizat! De ce? Intrucat fiecare utilaj are propria lui metoda de intretinere. Vei descoperi ca poti interveni asupra capacitatilor lui de performanta pe teren!
Alaturi de noi iti vei cunoaste mai bine utilajul!
• Apeleaza-ne, in orice moment, oricare ar fi nevoia ta! Raspundem prompt solicitarilor si actionam in cel mai scurt timp!
• Departamentul nostru de identificari face o treaba excelenta! Alaturi de noi vei gasi piese de schimb perfect compatibile utilajului pe care il conduci!
• Stim ce inseamna o zi de munca pierduta, asa ca te ajutam sa eviti neplacutele defectiuni care se repeta! In acest sens, stabilim un plan personalizat de intretinere pe termen lung!
• Avem recomandari si contacte sigure pentru montaj! Bine ar fi sa tii cont de ele, intrucat montajul este si el tot o forma de investitie pe termen lung!
• Atunci cand esti in dificultate si ai nevoie de interventii de urgenta la fata locului, suntem de acord sa ne deplasam catre tine, indiferent in ce zona din tara! Venim pregatiti pentru reparatii!

Aceasta bieleta buldoexcavator Case 590LSP este pe lista celor mai sigure produse din categoria celor de transmisie si dispune si de un certificat de garantie! Garantia se extinde pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Deja hotarat sa achizitionezi o bieleta buldoexcavator Case 590LSP noua? Este timpul sa ne suni sau sa depui o cerere pe site-ul firmei! Respectam timpul tau si ne grabim cu expedierea, oriunde te-ai afla, cu plata la livrare! Insa te asteptam si pe la sediul nostru, de unde poti ridica personal coletul tau! Facem cunostinta si discutam despre intretinerea utilajului!

Cu montajul nu e de glumit! Ce trebuie sa faci pentru a fi sigur ca primesti un serviciu de calitate? Sa apelezi exclusiv la profesionisti, iar daca nu stii incotro sa o apuci, sa ne suni, pentru cateva recomandari la tine in zona!

Fii atent la toate detaliile! Ele pot face diferenta!
Bieleta se monteaza relativ usor, prin infiletare! Consulta si manualul utilajului! Este un moment perfect pentru reglarea unghiului de fuga al rotilor, asa cum este specificat acolo! Atentie! O bieleta uzata genereaza defectiuni si in articulatia capatului de bara! Atunci cand schimbi bieleta, cel mai bine ar fi sa achizitionezi un cap de bara complet. Astfel nu vei mai avea griji pentru o perioada mult mai indelungata!

Specificatii tehnice:

Filetul dinspre capatul de bara este M24, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 73mm.
Filetul dinspre cilindrul de directie este M22, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 30mm.
Lungimea totala este de 210mm.

Codul produsului: IY2DUX68-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura