Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc Venieri 245.0.205

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Venieri 245.0.205 2450205
Cod produs
6KXJEADG-A-AT
Out Of stock
Descriere
Cautarea ta poate lua sfarsit! Rulmentul salvator este la un pas de tine. Avem pentru tine un rulment butuc Venieri 245.0.205 de toata isprava, capabil sa faca fata celor mai dificile conditii de exploatare si sa redea echilibrul transmisiei cu cele mai bune rezultate. Nu se lasa coplesit de sarcinile grele ori de solicitarea intensa, ca doar este o piesa originala Carraro, mergi la sigur cu el!

Daca tii cont de cateva aspecte, iti vei putea mentine utilajul in forma maxima fara prea mari eforturi. In primul rand, axeaza-te pe calitatea pieselor de schimb pe care i le asiguri utilajului tau. In al doilea rand, nu-l lasa sa astepte interventiile tehnice de care ai nevoie, daca vrei ca problema sa nu se agraveze. Mai multe sfaturi si ponturi utile poti primi de la consultantii nostri cu un simplu apel telefonic. Suna-ne fara sfiala!

Rulment butuc Venieri 245.0.205 - un ajutor de nadejde!
Rulmentii permit invartirea rotilor in fata sau in spate si asigura transferul de greutate al utilajului catre roti. Designul inovator al acestui rulment asigura o frecare redusa la imbinarea dintre roata si axul utilajului tau. In acest fel, uzura este tinuta la distanta, iar componentele sistemului traiesc mai mult si siguranta in deplasare creste. Nu si consumul de combustibil, care va fi chiar mai redus. Sarcinile dificile sau lubrifierea deficitara afecteza, in timp, performantele rulmentului, de aceea este important sa nu duca lipsa de lubrifiere.

Cand nu stii cum s-o scoti la capt, contacteaza-ne!
Prin serviciul de consultanta gratuita pe care ti-l oferim, vei primi solutii personalizate pentru remedierea defectiunilor cu care te confrunti precum si pentru intretinerea pe termen lung a utilajului tau. Uneori, ca sa-ti mearga intr-un anume fel sau pentru a preveni diverse probleme, sunt necesare interventii suplimentare. N-ai de unde sa le stii pe toate in acest domeniu vast, dar le cunosc prea bine consultantii nostri si sunt gata sa-ti impartaseasca astfel de informatii pretioase, care te vor ajuta sa-ti cresti randamentul si performantele. Contacteaza-ne fara sfiala si beneficiaza de multiplele avantaje pe care ti le oferim! Cum spuneam, treaba asta e gratis!

Garantie
Comanda cu incredere, nu risti nimic! Pentru ca acest rulment butuc Venieri 245.0.205 vine insotit de un certificat de garantie valabil 6 luni de la data facturarii, care acopera eventualele defecte de fabricatie. Sunt foarte rare astfel de cazuri, dar totusi, pentru orice eventualitate, pastreaza documentele necesare pe care le gasesti in interiorul coletului.

Livrare
Intelegem perfect urgenta ta si ne conformam! Iti expediem acest rulment butuc Venieri 245.0.205 super rapid! Suna-ne sau solicita o oferta online si ne punem in miscare. Iar daca iti este mai simplu si esti pe-aproape, poti veni sa ridici coletul direct la sediul nostru din apropierea Capitalei.

Montaj
Rulmentul acesta se monteaza intre reductor si fuzeta. Pentru a fi sigur de reusita, ideal ar fi sa inlocuiesti si perechea sa. Iti recomandam sa lasi montajul pe mainile unor profesionisti cu experienta. Nu de alta, dar un montaj defectuos ar putea compromite atat piesa in cauza, cat si celelalte piese din ansamblu. Nu ti-ar placea, spre exemplu, ca bilele de rulment sa se raspandeasca in interiorul acestuia. Totodata, ar fi bine sa refaci si etanseitatea ansamblului, inlocuind simeringul de butuc. Astfel, vei avea rezultatele dorite. Iar daca ai nevoie de ajutor in privinta montajului, iti putem trimite noi o echipa mobila care sa te scoata din impas, simplu si rapid.

Specificatii tehnice

109,54 x 158.75 x 23.02 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura