Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment Venieri 242.5.016

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
HJ8456UR-O-IA
Out Of stock
Descriere
Nu ezita si comanda chiar acum acest excelent rulment Venieri 242.5.016 - o piesa originala, fabricata in Japonia! Ea nu te poate dezamagi, deoarece are in componenta cele mai rezistente materiale. Ofera-i utilajului tau numai piese de calitate! Piesa originala Carraro se livreaza in 24 de ore! Daca vrei sa comanzi, o poti face prin telefon, direct pe site-ul nostru sau prin e-mail. Noi suntem aici pentru a te ajuta sa faci acest lucru.

Rulmentii trebuie montati in pereche pentru a se asigura o miscare de rotatie fara excentricitate sau joc fata de axa al pinionului de atac. Iti recomandam schimbarea simeringului ce etanseaza puntea, la locul de intrare al pinionului de atac. Afli mai multe informatii de la profesionistii nostri din cadrul departamentului tehnic, acestia fiind mai mult decat incantati sa iti stea la dispozitie. Consultanta este complet gratuita, asa ca suna-ne acum! Piesa se livreaza imediat, direct din depozitul nostru, oriunde in tara, la un pret avantajos!

Rulment Venieri 242.5.016 - cumperi de la noi piese de schimb ideala!

Rulmentii sunt folositi pentru a micsora rezistenta la frecarea dintre doua suprafete. Contactul dintre doua obiecte metalice in miscare rezulta o frecare mare, care produce caldura si duce la distrugerea prematura a lor. Rulmentul are rolul de a reduce aceasta frecare, marind astfel viata echipamentelor. Rulmentii sunt compusi din: elemente de rostogolire (fie bile, fie role), inel interior si cel exterior.

Serviciul de consultanta la un click distanta!

Ai avut o zi proasta, s-a stricat ceva la utilaj! Nu gasesti solutii, cauti oferte, te framanti… Nu vrem sa treci prin asta! Esti constient ca toate se deterioreaza la un moment dat, insa nu iti place sa treci prin corvoada reparatiilor. Aici iti sarim noi in ajutor! Porneste de la consultanta tehnica gratuita pe care ti-o oferim, e primul pas care limpezeste lucrurile. Ne poti contacta telefonic, pe e-mail sau ne poti scrie direct pe site.

Garantia in ceea ce priveste acest rulment Venieri 242.5.016 se acorda pentru o perioada de 6 luni si acopera eventualele defecte din fabricatie. Extrem de rar s-a intamplat sa apara probleme de acest fel.

Livram rulment Venieri 242.5.016 prin curierat rapid, in toate zonele tarii. Acceptam plata in sistem ramburs, iar tu ai si avantajul de a verifica piesele inaintea platii, astfel incat sa stii sigur ca se conformeaza in totalitate asteptarilor tale. O alta varianta este sa vii pana la sediul nostru, de unde poti ridica produsele alese.

Alege serviciile noastre de montaj si te vei bucura de o perioada indelungata de exploatare a piesei alese, fara riscul intampinarii unor situatii neplacute. Rulmentii vor fi montati folosind o presa mecanica, foarte importanta in prevenirea deformarii acestora. Mecanicii nostri sunt profesionisti si, in plus, vin direct la punctul tau de lucru, mai rapid decat te astepti! Suna-ne acum si afli toate detaliile!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura