Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru incarcator telescopic New Holland LM415

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland LM415
Cod produs
IB7KD5V3-A
Out Of stock
Descriere
Un asemenea rulment butuc New Holland LM415A este elementul de transmisie de care ai nevoie pentru imbunatatiri la superlativ! O piesa sofisticata, cu aplicatii foarte grele, pe care te poti baza atunci cand stii ca activitatea ta este una intensa! Produsul provine din cadrul Atelierelor Original Carraro si indeplineste toate criteriile noastre de selectie! Poate fi comandata oricand si este foarte usor de livrat!

Depozitul nostru este universul tehnic al pieselor de schimb, ce gazduieste echipamente pentru toate categoriile de utilaje si care pune la dispozitia ta un serviciu de consultanta extem de folositor activitatii pe care o intreprinzi.

Produsele noastre sunt, de fapt, investitii inteligente, pe termen lung!
Acest rulment butuc pentru incarcator telescopic New Holland LM415A este prelucrat dintr-un aliaj metalic rezistent la exploatare intensa! Joaca un rol complex in cadrul grupului reductor, ajutand la o functionare impecabila pe termen lung! Asigura transferul greutatii catre roti, ajuta la o frictiune mai diminuata la miscarea de rotatie, cat si la un consum mai scazut de combustibil!

Atunci cand apelezi la serviciile noastre, primesti mai mult decat ceri!
Sa nu uitam ca primesti serviciul nostru gratuit de consultanta, un beneficiu ce poate contribui la dezvoltarea afacerii tale! Atunci cand intri in legatura cu noi, suntem dispusi sa te ajutam, inca de la primul apel! Fa-ne cunoscuta situatia ta, intrucat avem tot interesul sa te scoatem din impas.
• Te ajutam cu o identificare coerenta, perfect compatibila utilajului tau!
• Te ajutam sa stabilesti un plan personalizat de intretinere pe termen lung, pentru cat mai putine intreruperi de la munca, din pricina defectiunilor ce recidiveaza!
• Te ajutam cu reparatii de urgenta la fata locului, char si pentru cele mai ingrijoratoare defectiuni, de imobilizeaza utilajul tau cine stie pe unde!

Acest rulment butuc New Holland LM415A este pe lista produselor in care poti avea deplina incredere, intrucat detine si un certificat de garantie valabil pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica!.

Poti sa achzitionezi foarte usor acest rulment butuc New Holland LM415A! Ne apelezi telefonic, sau depui o cerere pe site! Produsul ajunge la tine in 24 de ore, oriunde ai fi, cu plata la livrare, sau poate fi ridicat chiar de catre tine, din cadrul sediului nostru!

Lucrurile ar putea fi simple si, mai ales, sigure, daca apelezi din prima la serviciile calificate ale unui profesionisti cu experienta! Te rugam sa ne ceri cateva recomandari, daca totusi nu cunosti un atelier specific! O piesa de schimb montata corect reprezinta garantia unei functionari eficiente, pe o perioada mult mai lunga!
Fii atent la toate detaliile!
Este important sa faci o verificare elementelor conexe! Astfel eviti avarii mult mai grave si costisitoare! De asemenea, ar fi momentul cel mai potrivit pentru inlocuirea simeringuui de butuc, responsabil cu etanseitatea grupului reductor!

Specificatii tehnice:
109,54 x 158.75 x 23.02 mm

Codul produsului: IB7KD5V3-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura