Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Varf reversibil pentru plug Vogel Noot 56046 PK801102

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Vogel Noot 56046 PK801102
Cod produs
T2853GJY-A
Out Of stock
Descriere
Acest varf reversibil Vogel Noot 56046 PK801102 este un element de uzura excelent prelucrat, o creatie tehnica de top, super bine cotata si intens solicitata, in toate zonele tarii! Produsul a fost fabricat pe teritoriul Germaniei si este acum pe stocul nostru, pregatit de livrare in orice zona din tara.

Depozitul nostru este oportunitatea prin care poti gasi elemente perfect compatibile utilajului tau, intrucat este echipat cu absolut tot ce ti-ar trebui, indiferent de model!
Experienta alaturi de noi este cu atat mai folositoare, cu cat primesti consultanta gratis, din partea agentilor nostri tineri, entuziasmati si pregatiti sa raspunda prompt tuturor solicitarilor tale!

Avem produse de top, perfecte pentru utilajul tau!
Un astfel de varf reversibil pentru plug Vogel Noot 56046 PK801102 este prelucrat dintr-un aliaj metalic dur, caruia i s-au aplicat mai multe tratamente termice pentru performanta! Ajuta la o functionare impecabila pe termen lung, fiind un element indispensabil atunci cand este timpul pentru arat! Ajuta la brazdarea si afanarea pamantului, pregatindu-l pentru insamantare, intr-un mod eficient, chiar si acolo unde avem terenuri dificile.

Eforturile noastre se regasesc in povestile de succes ale clientilor!

Una dintre cele mai mari satisfactii ale noastre se refera la felul in care eforturile noastre genereaza rezultatele dorite, ajutand la dezvoltarea activitatii pe care o intreprinzi!
Am conceput serviciul nostru gratuit de consultanta, un avantaj pe care il adresam tuturor clientilor, fara exceptie si care pune la dispozitia lor timpul nostru pretios, toate cunostintele si aptitudinile angajatilor nostri!

• Te rugam sa ne apelezi! Suntem aici pentru tine, raspundem prompt si ne implicam in rezolvarea problemelor!
• Facem o identificare corecta a pieselor necesare, pentru ca utilajul pe care il conduci sa primeasca elemente 100% compatibile!
• Sunt sanse foarte mari sa ai nevoie de un plan personalizat de intretinere pe termen lung, asa ca te ajutam in acest sens! Astfel, vei uita de neplacutele defectiuni ce recidiveaza!

Acest varf reversibil Vogel Noot 56046 PK801102 este pe lista produselor pe care le poti achizitiona fara niciun fel de grija! Detine si un certificat de garantie pe o perioada de 12 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Poti sa comanzi acest varf reversibil Vogel Noot 56046 PK801102 printr-un simplu apel telefonic sau poti sa completezi cererea de pe site. Ne grabim cu expedierea, exact asa cum si tu te grabesti cu remedierea defectiunilor.
Primesti produsul oriunde in tara, cu plata ramburs, sau il poti ridica personal direct din sediul nostru.

Montajul este un capitol de o importanta extrema. El asigura piesei de schimb startul de functionare! Piesa de schimb functioneaza conform unor reguli, asa cum a fost ea proiectata si are nevoie de un mediu optim in acest sens.
Recomandam ca montajul sa se efectueze exclusiv intr-un atelier de specialitate, alaturi de profesionisti cu experienta.

Specificatii tehnice:

Suruburi adecvate: 2 x 120,65 mm
Greutate: 1,31 kg

Codul produsului: T2853GJY-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura