Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cardan fata pentru buldoexcavator JCB 214E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 214E
Cod produs
XMVQ5NY9-AS
Out Of stock
Descriere
Cu cat piesele de schimb au o doza mai ridicata de calitate, cu atat utilajul tau va performa in parametri optimi pe o perioada lunga de timp! Noi dispunem de produse de o calitate suprema! Un exemplu recent este acest cardan fata buldoexcavator JCB 214E ce poarta etalonul calitatii superioare! Nu furnizam orice si oricum! Lucram doar cu produse de renume, care sa performeze indelung!
Ia legatura cu agentii nostri si transforma-ti descurajarea in entuziasm! Si ce daca intampini o problema tehnica? Acest domeniu este supus acestui tip de evenimente insa este datoria ta sa gestionezi situatia ca un profesionist! Noi avem ideile si informatiile, tu le pui in aplicare! Este o afacere din care toti avem de castigat. Da-ne un telefon si hai sa ne punem pe treaba!

Acest cardan fata buldoexcavator JCB 214E te convinge din primele momente de functionare!
Calitatea piesei pe care o achizitionezi influenteaza modalitatea si durata in care aceasta isi exercita rolul. De aceea ne permitem sa ne asumam responsabilitatea in privinta acestei bucse! Este un element tehnic de calitate care asigura transmiterea miscarii de rotatie de la cutia de viteza la axa fata! O adevarata necesitate pentru sistemul de transmisie!

Informatia - oxigenul timpurilor moderne!
Cand vorbim despre informare, mereu exista ceva nou! Fiecare domeniu evolueaza constant si lucrurile capata noi abordari! Pentru domeniul tau de activitate am infiintat serviciul gratuit de consultanta care iti pune la dispozitie orice informatie de actualitate si nenumarate alternative prin care sa-ti intreprinzi afacerea! Impreuna cu operatorii nostri, vei alege piesa compatibila cu modelul utilajului tau si vei beneficia de un tratament preferential.

Livrare
Ne raportam intru totul dorintelor tale. Si asta pentru ca stim ce inseamna timpul pierdut in acest domeniu! Acest cardan fata buldoexcavator JCB 214E va porni catre tine din momentul in care ai trimis solicitarea! Contacteaza-ne si ne ocupam pas cu pas!

Montaj
O alegere gresita in acest moment poate afecta drastic sanatatea piesei alese si parcursul activitatii tale! Lucru care va conduce la o risipa de timp, bani si energie! Mergi la sigur si alege sa asamblezi piesa intr-un atelier de specialitate! In acest mod investitia ta va fi meritat iar utilajul tau nu va avea de suferit!

Specificatii

• Lungime: 610mm
• Diametru: 89mm
• Lungime cruce: 108mm
• Diametru pastila cruce: 35 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura