Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru tractor Massey Ferguson MF 461

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF 461
Cod produs
NLOUT8MC-A-AT
Out Of stock
Descriere
Performantele utilajului tau sunt serios afectate de o defectiune la transmisie. Daca un rulment este cel vinovat de intreaga tevatura, iti recomandam un rulment butuc Massey Ferguson MF 461 impecabil, extrem de rezistent si de fiabil. Stim ca nu-ti doresti sa tot pierzi vremea cu reparatii, iar piesa aceasta raspunde excelent exigentelor tale in materie de calitate, caci este un produs original Carraro! Fabricat dintr-un metal special care ii confera proprietati excelente, ramane la datorie vreme indelungata.

Avem solutii pentru orice problema tehnica ai intampina cu utilajul tau. Fie ea simpla sau complicata, la noi vei gasi de fiecare data remediul potrivit, care iti va aduce rezultate excelente. Discuta cu specialistii nostri! Vei primi tot suportul tehnic de care ai nevoie pentru a face cele mai bune alegeri!

Rulment butuc Massey Ferguson MF 461 - investind in calitate, investesti in performanta!
O parea rulmentul o piesa banala, dat fiind faptul ca este in esenta un element cu o istorie indelungata, cunoscuta din cele mai vechi timpuri. Dar cel pe care ti-l propunem este un rulment performant, de ultima generatie, cu o misiune extrem de importanta pentru functionarea optima a utilajului tau. El are rolul de a inlesni deplasarea utilajului, transferand greutatea acestuia catre roti si permitandu-le acestora sa se invarta - in fata, in spate, dupa necesitati. Designul special al rulmentului nostru reduce frictiunea si astfel tine la distanta uzura, reducand si consumul de combustibil. Prelungeste-i durata de viata asigurandu-i o lubrifiere ca la carte.

La produse de top, servicii pe masura! Contacteaza-ne!
Ori de cate ori te confrunti cu probleme tehnice, te poti baza pe noi! Daca nu reusesti sa descalcesti itele unei defectiuni ori sa identifici piesele potrivite, serviciul nostru de consultanta te va scoate din impas. Avem o echipa de specialisti intr-ale utilajelor carora nu le scapa nicio informatie din acest domeniu. Expune-le pe scurt problema ta si iti vor oferi cea mai eficienta solutie de remediere, precum si toate informatiile de care ai nevoie pentru a depasi cu succes obstacolul. Este simplu, rapid si eficient! Si… gratuit! Incearca si tu!

Garantie
Nu risti nimic! Pentru acest rulment butuc pentru tractor Massey Ferguson MF 461 ai o garantie de 6 luni de la data achizitiei, care acopera eventualele defecte de fabricatie la care probabil te-ai gandit. Sunt extrem de rare astfel de situatii neplacute, dar pentru orice eventualitate, gasesti documentele necesare in interiorul coletului.

Livrare
Intelegem urgenta ta, dar unul dintre principiile noastre este promptitudinea. Nu vei fi nevoit sa astepti acest rulment butuc Massey Ferguson MF 461 prea mult. Cere o oferta folosind datele noastre de contact si daca te-ai decis, ti-l expediem cat ai zice peste. Daca preferi poti ridica personal coletul de la sediul nostru de langa Capitala. Cu ocazia asta facem cunostinta!

Montaj
Ca sa te poti bucura de o interventie reusita si de calitatile noii piese, apeleaza la un profesionist pentru efectuarea montajului. Nu-ti irosi timpul si banii cu orice ageamiu, caci riscurile unui montaj incorect nu sunt neglijabile. Rulmentii se inlocuiesc in pereche si, pentru a te asigura de o functionare impecabila a ansamblului reductor, iti recomandam sa refaci etanseitatea acestuia inlocuind si simeringul de butuc. Vrei sa-ti trimitem un mecanic de incredere? Da-ne de veste!

Specificatii tehnice

109,54 x 158.75 x 23.02 mm

Codu produsului: NLOUT8MC-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura