Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru tractor Massey Ferguson MF 455

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF 455
Cod produs
3RIC2BFW-A-AT
Out Of stock
Descriere
Nesuferite mai sunt defectiunile! Pe langa faptul ca iti intrerup pe nepusa masa activitatea, implica o serie de eforturi la care altfel n-ai fi fost dispus. Dar decat sa te framanti, mai bine hai sa rezolvam problema. La noi gasesti cele mai eficiente remedii pentru orice defectiune. Piese de schimb impecabile, cu ajutorul carora sa-ti mentii utilajul sanatos, pregatit de munca, devine floare la ureche. Acest rulment butuc Massey Ferguson MF 455 de care se pare ca ai avea acum nevoie este o alegere excelenta pentru imbunatatirea sistemului de transmisie. Nu se sperie de provocarile dificile, duce mult si bine oricat de intens ar fi solicitat. Este un produs original Carraro - calitatile sale sunt remarcabile!

Daca ai nevoie de ajutor pentru a remedia defectiunile cu care te confrunti, ai tot sprijinul din partea specialistilor nostri. Iti oferim mai mult decat piese de schimb de cea mai buna calitate, caci stim prea bine cat face un sfat potrivit in momentele dificile. Suna-ne cand dai de greu si te vom ajuta sa iesi din impas!

Rulment butuc Massey Ferguson MF 455 - esential pentru o functionare optima!
Pentru o functionare impecabila, utilajul tau are nevoie ca sistemul sau de transmisie sa se ridice la inaltime. Nu neglija nicio componenta, caci o singura veriga slaba rupe echilibrul si incep problemele. Cu atat mai mult nu poti neglija rulmentii, care sunt responsabili de miscarea rotilor masinariei tale. Rulmentul de butuc preia greutatea utilajului si o transfera catre roti, permitand miscarea acestora in fata, in spate, dupa cum e necesar. Cel pe care ti-l propunem noi vine cu o inovatie care asigura o frecare net diminuata, pentru un plus de protectie si un minus la combustibil.

Vrei sa stii mai mult de atat? Nu te sfii, contacteaza-ne!
Ai la dispozitie serviciul nostru gratuit de consultanta tehnica! Te va scuti de multe batai de cap si eforturi, ba chiar si de cheltuieli inutile, caci specialistii nostri iti vor face recomandari avantajoase pentru intretinerea optima a utilajului tau. Benficiezi de o identificare rapida si precisa a pieselor de care ai nevoie, primesti ponturi utile legate de montaj sau mentenanta. Si, per ansamblu, ti se va limpezi orice neclaritate. In sfera intretinerii utilajului tau, desigur! Fa-ti mai usoara misiunea, profita si tu de aceste beneficii! Nu te costa nimic!

Garantie
Este firesc sa iei in calcul toate aspectele cand investesti in ceva. Iar daca te preocupa defectele de fabricatie, poti sta linistit! Acest rulment butuc pentru tractor Massey Ferguson MF 455 este insotit de o garantie de 6 luni de la data achizitiei, care acopera astfel de situatii neplacute si nedorite. Si putin probabile, dupa cum am constatat, insa facem totul ca la carte si vei gasi documentele aferente garantiei in interiorul coletului. Pastreaza-le, just in case!

Livrare
Nu-ti vom irosi timpul, caci stim cat de pretios este. Iti vom expedia acest rulment butuc Massey Ferguson MF 455 imediat ce plasezi comanda. Ai aici datele noastre de contact. Online sau telefonic, cum preferi! Expedierea se face prin curier rapid, dar ai si posibilitatea ridicarii coletului de la sediul nostru de langa Capitala, daca-ti este mai comod astfel.

Montaj
Calitatea montajului este esentiala pentru performantele ulterioare ale piesei. Nu vrei sa te trezesti cu surprize neplacute din pricina unui montaj defectuos, asadar te sfatuim sa te adresezi unei persoane specializate, care va sti ce are de bifat ca sa iasa treaba buna. Inlocuieste rulmentii in pereche si, pentru a pune la punct ansamblul reductor, refa etanseitatea ansamblului inlocuind si simeringul de butuc cu ocazia asta. De nu stii la cine sa apelezi pentru efectuarea interventiei tehnice, da-ne de veste si iti trimitem un mecanic de incredere din apropierea ta.

Specificatii tehnice

109,54 x 158.75 x 23.02 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura