Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru combina forestiera John Deere 970

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 970
Cod produs
CIQ4K2XG-A-AT
Out Of stock
Descriere
Daca intampini probleme cu miscarea rotilor si ai remarcat si zgomote metalice suspecte, mai mult ca sigur ai nevoie de un nou rulment. Si a sa pereche, desigur. Iti propunem un rulment butuc combina John Deere 970 de inalta calitate, capabil sa-ti ofere performante excelente vreme indelungata, caci este super rezistent si fiabil. Un produs original Carraro de ultima generatie, cu proprietati imbunatatite care aduc un plus de eficienta in functionarea utilajului tau.

Cand pui accent pe calitate, se cunoaste! Si acum, dar si in timp. Investeste in performanta utilajului tau si castigi si timp, si eficienta, dar faci si economii. Hai sa te invatam ce, cum si cand sa faci pentru a obtine cele mai bune rezultate, scotand maxim de la utilajul tau. Specialistii nostri sunt pregatiti sa-ti ofere toate informatiile necesare ca s-o scoti usor la capat cu orice problema tehnica. Suna-ne!

Rulment butuc combina John Deere 970 - calitate fara compromisuri!
Piesa cu istorie lunga la propriu, dar adaptata cerintelor actuale, rulmentul joaca un rol esential in sistemul de transmisie. El ajuta componentele sa se suporte unele pe altele, transferand greutatea utilajului catre roti. Inlesneste astfel miscarea acestora si le permite sa se miste in fata si in spate, inclusiv la viteze mari. Designul inovator pe care il are rulmentul nostru face ca frecarea sa fie considerabil redusa, astfel ca uzura nu se insinueaza atat de rapid si mai faci si ceva economie la combustibil. Pentru a te bucura cat mai mult timp de ajutorul rulmentului, asigura-te ca nu duce lipsa de lubrifiere.

Consultanta la un click distanta! Sau telefonic! Cum iti place mai mult!
Gestionarea problemelor tehnice te poate pune adesea in dificultate. Cand trebuie sa rezolvi rapid si eficient situatia, doar de documentare nu-ti mai arde, ci ti-ar prinde bine sa afli exact de la ce a pornit si cum scapi de problema. Nu te framanta, nu da din colt in colt! Noi la ce suntem aici? Cu siguranta nu doar sa-ti furnizam piese, ci si solutii, ca sa fie tacamul complet. Serviciul nostru de consultanta gratuita o sa-ti prinda numai bine. Profita si tu de el! Este gratuit!

Garantie
Comanda cu incredere, calitatea acestui rulment butuc pentru combina John Deere 970 este atestata de un certificat de garantie valabil 6 luni de la data achizitiei, care acopera posibilele defecte de fabricatie. Posibile, dar putin probabile, dupa cum am putut constata. Pentru siguranta, insa, vei gasi documentele necesare in interiorul coletului.

Livrare
Graba nu strica treaba atunci cand este vorba de livrare. Colaboram cu niste curieri foarte rapizi, care iti vor aduce acest rulment butuc combina John Deere 970 in doi timpi si trei miscari. Ca sa stim unde ti-l trimitem, ia legatura cu noi online sau telefonic folosind datele noastre de contact. La fel de bine poti veni si tu sa ridici coletul de la sediul nostru de langa Bucuresti, daca ai drum prin zona.

Montaj
Vrei sa fii sigur ca iese treaba buna in urma interventiei? Nu te incurca cu orice surubar de care e plina piata. Ai nevoie de un profesionist, care va sti exact ce are de bifat pentru a livra rezultate maxime. Cunosti pe cineva? Daca nu stii incotro sa te indrepti, da-ne de veste si iti trimitem un mecanic de incredere din apropierea ta. Foarte important este sa verifici tot acum si etanseitatea ansamblului, care ar trebui refacuta prin inlocuirea simeringului de butuc.

Specificatii tehnice

109,54 x 158.75 x 23.02 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura