Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru buldoexcavator John Deere 510D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 510D
Cod produs
EKCOBDSQ-A
Out Of stock
Descriere
Acest rulment butuc John Deere 510D este o creatie tehnica de ultima generatie si provine din cadrul atelierelor Carraro! Indeplineste toate conditiile pentru a rezista la exploatare intensa, este extrem de fiabil si are cele mai multe si mai grele aplicatii!
Il regasesti oricand pe stocul nostru, fiind una dintre cele mai solicitate piese de transmisie si poate fi livrat in orice zona din tara, in cel mai scurt timp!

Avem produse de top, ce provin din cele mai sigure surse!
Un astfel de rulment butuc pentru buldoexcavator John Deere 510D este prelucrat dintr-un material rezistent, un aliaj metalic caruia i s-au aplicat mai multe tratamente de imbunatatire. Asigura transferul greutatii utilajului catre roti si o frictiune mai diminuata a lor la miscarea de rotatie! Ajuta la o functionare fara probleme, pe termen lung, dar si la un consum mai scazut de combustibil!

Agentii nostri se implica imediat in rezolvarea situatiei tale!
Este ceva ce ne reprezinta intru totul si acel lucru este serviciul nostru gratuit de consultanta! Da, este cu adevarat unic, pentru ca serviciul acesta nu ar mai fi la fel fara oamenii lui! Avem o echipa de agenti pregatiti in orice moment sa raspunda solicitarilor tale si sa gaseasca optime solutii pentru remedierea defectiunilor.
In plus, indiferent care este scopul tau, poti solicita asistenta angajatilor nostri. Alaturi de ei, prin aptitudinile pe care le au si timpul pe care ti-l daruiesc, poti cunoaste mai bine utilajul tau, cum functioneaza el la anumiti stimuli si ce poti face pentru o intretinere corespunzatoare.
• Identificare corecta si piese de schimb compatibile
• Intretinere personalizata pe termen lung
• Recomandari pentru montaj corect
• Asistenta tehnica la fata locului, pentru toate categoriile de defectiune
• Disponibilitate la deplasare oriunde in tara

Acest rulment butuc John Deere 510D merita toata atentia si increderea ta, intrucat detine si un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Poti sa cumperi foarte usor un rulment butuc John Deere 510D - trebuie doar sa ne apelezi sau sa depui o cerere pe site! Pretuim timpul tau, asa ca ne grabim cu expedierea, asa cum si tu te grabesti cu reparatiile!
Primesti produsul in orice zona, cu plata ramburs, sau il ridici personal din sediul nostru!

Monteaza cu multa grija, in cadrul optim al unui atelier de specialitate! Fii sigur ca esti asistat de catre o persoana cu experienta pe acest segment si ai incredere ca fiecare efort se va oglindi in eficienta la munca! Ofera un mediu optim de functionare piesei de schimb si aceasta isi va dubla perioada de lucru si performanta!
Fii atent si la elementele conexe!
Fa o evaluare simeringului de butuc si ai in vedere posibilitatea de a-l inlocui si pe el. Asa refaci etanseitatea grupului reductor, sporesti protectia sistemului si te feresti si de alte investitii, pe termen lung!

Specificatii tehnice:
109,54 x 158.75 x 23.02 mm

Codul produsului: EKCOBDSQ-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura