Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru buldoexcavator John Deere 410K

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 410K
Cod produs
D937YHWG-A
Out Of stock
Descriere
Acest rulment butuc John Deere 410K este prelucrat dupa un ansamblu modern de tehnici, fiind o creatie super rezistenta, fiabila si chiar economica! Rulmentul provine din cadrul atelierelor Carraro si completeaza o colectie de piese de schimb sofisticate si cu cele mai grele aplicatii! Il regasesti permanent pe stocul nostru, pentru situatiile in care este nevoie urgenta de el.

Avem piese de schimb si consumabile atent selectionate!
Un astfel de rulment butuc pentru buldoexcavator John Deere 410K promite o functionare indelungata. Este prelucrat dintr-un aliaj metalic foarte dur, rezistent la exploatare intensa, in zilele grele de munca! Asigura un transfer optim al greutatii utilajului catre roti, dar si o frictiune mai diminuata la miscarea de rotatie! Ajuta la o functionare impecabila si contribuie la un consum mai scazut de combustibil!

Agentii nostri te pot ajuta in orice moment!
Despre produsele noastre ai aflat si probabil ca te-ai convins ca sunt de cea mai buna calitate! Insa ce am putea spune despre echipa noastra? Mai ales in conditiile in care angajatii nostri sunt permanent in contact cu fiecare client, prin serviciul nostru gratuit de consultanta!
Ei bine, aptitudinile agentilor nostri sunt un cadou binemeritat pentru fiecare client care apeleaza la serviciile noastre! Nu este de ignorat faptul ca oferim timp, cunostinte, informatii de ultima ora si experienta! Toate acestea contribuie la dezvoltarea activitatii pe care o intreprinzi si iti sunt temeinic oferite, daca ni le ceri!
• Identificare corecta, pentru piese de schimb compatibile
• Recomandari pentru un montaj complet
• Plan personalizat de intretinere
• Asistenta la fata locului si reparatii de urgenta

Cumpara cu indrazneala si incredere acest rulment butuc John Deere 410K intrucat detine si un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Daca te-ai hotarat sa achizitionezi acest rulment butuc John Deere 410K atunci plaseaza comanda ta la telefon sau completeaza cererea de pe site! Noi facem o expediere rapida, oriunde in tara, cu plata ramburs, insa tu poti sa ridici si personal coletul, direct din sediul nostru!

Daca n-ai chef de aventuri si daca nu vrei sa-ti risipesti investitiile, atunci ia o decizie responsabila si expune utilajul tau exclusiv unui atelier de specialitate! Piesele de schimb trebuie sa functioneze exact asa cum au fost proiectate, deci au nevoie de un mediu optim pentru ca acest lucru sa fie posibil! Daca nu stii incotro sa te duci, ai in vedere faptul ca avem nenumarate contacte sigure, chiar la tine in zona!
Fii atent si la detalii!
Fa o evaluare elementelor conexe si concentreaza-te asupra simeringului de butuc, intrucat este prilejul cel mai potrivit pentru a-l inlocui si pe el. Astfel se reface etanseitatea grupului reductor si se sporeste eficienta si protectia in fata altor avarii costisitoare!

Specificatii tehnice:
109,54 x 158.75 x 23.02 mm

Codul produsului: D937YHWG-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura