Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru buldoexcavator John Deere 310L

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 310L
Cod produs
8KDRHWC2-A
Out Of stock
Descriere
Munca este bratara de aur, iar pentru tine, care activezi intr-o industrie atat de grea, munca este o lume a tuturor posibilitatilor! Daca inca nu te simti in siguranta si stii ca ai putea sa fii mult mai productiv, hai sa ne cunoastem! Noi am inteles nevoia de asistenta tehnica permanenta si promovam investitiile pe termen lung!

Daca ai cautat acest rulment butuc John Deere 310L inseamna ca utilajul tau are nevoie de o imbunatatire! Acest produs este unul original, provine din cadrul atelierelor Original Carraro si indeplineste mai multe functii elementare in cadrul grupului reductor! Completeaza depozitul nostru si colectia noastra de piese sofisticate, cu aplicatii foarte grele, depozit pe care il deschidem tuturor celor ce isi doresc sa investeasca pe termen lung!

Avem un depozit super bine aprovizionat, pentru toate categoriile de utilaje!
Un asemenea rulment butuc pentru buldoexcavator John Deere 310L se prelucreaza cu atentie si stiinta, dintr-un aliaj metalic dur, rezistent la exploatare in zile grele de munca! Asigura un transfer al greutatii catre rotile utilajului, cu cea mai mare eficienta si, in acelasi timp, limiteaza frictiunea rotilor in timpul deplasarii!
Ajuta la o functionare de deplin, o perioada indelungata, dar si la un consum mai scazut de combustibil!

Te ajutam in orice moment, oricare ar fi problema ta!
Ceea ce este cu adevarat unic in colaborarea cu noi se refera la calitatea angajatilor nostri, oricand pregatiti sa te asiste, prin serviciul nostru gratuit de consultanta! Consultanta noastra gratuita este un sprijin cu adevarat folositor activitatii tale de productie si o metoda foarte sigura de a parcurge, in mod corect, fiecare pas!
• Incepem cu o identificare corecta a pieselor de care ai nevoie! Privim cu maximum de seriozitate acest aspect, intrucat utilajul tau trebuie sa primeasca elemente perfect compatibile!
• Te ajutam cu recomandari in ceea ce priveste montajul! La fel, extrem de important pentru sanatatea pieselor de schimb!
• Avem dorinta de a te ajuta sa intelegi cum functioneaza modelul pe care il conduci si stabilim impreuna un plan personalizat de intretinere! Acest lucru iti va folosi pe termen lung si te va ajuta sa eviti intreruperile!
• La fiecare experienta suntem mai aproape de tine, chiar si atunci cand treci prin situatii dificile, precum imobilizarea utilajului tau. Avem disponibilitatea de a ne deplasa catre tine, oriunde in tara, pentru reparatii de urgenta la fata locului!

Acest rulment butuc John Deere 310L este o piesa pe care o poti achizitiona cu deplina incredere! Detine si un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Poti sa cumperi acest rulment butuc John Deere 310L printr-un simplu apel telefonic catre agentii nostri sau poti sa completezi o cerere pe site! Noi ne miscam degraba cu expedierea, pentru ca si tu vrei sa grabesti remedierea defectiunilor!
Piesele ajung in orice zona, cu plata la livrare, sau pot fi ridicate si personal, de la sediul nostru!

Montajul poate fi o adevarata aventura, daca alegi sa improvizezi, sau poate fi o experienta placuta, daca apelezi din prima la un profesionist cu experienta! Recomandarea noastra de a monta in cadrul optim al unui atelier de specialitate este cat se poate de ferma! Pana la urma experientele si invataturile noastre pot fi o ispiratie si pentru tine. In plus, ai toate motivele sa-ti protejezi investitiile.
Sa fim atenti la toate detaliile!
Este momentul cel mai potrivit pentru evaluarea elementelor conexe, cu precadere a simeringului de butuc! Ar fi bine sa-l inlocuiesti si pe el, pentru refacerea etanseitatii grupului reductor si pentru o protectie mai buna in fata altor avarii posibile, mult mai costisitoare!

Specificatii tehnice:
109,54 x 158.75 x 23.02 mm

Codul produsului: 8KDRHWC2-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura