Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru buldoexcavator John Deere 310K

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 310K
Cod produs
WKC43YJV-A
Out Of stock
Descriere
Acest rulment butuc John Deere 310K este o piesa de top din categoria celor de transmisie, super uzuala oricarui tip de utilaj si indispensabila grupului reductor! Este conceput si imbunatatit in cadrul atelierelor Original Carraro si inregistreaza nenumarate solicitari peste tot in tara!

Depozitul pe care il ingrijim este rezultatul eforturilor noastre de peste ani, al investitiilor si invataturilor! Aceasta platforma tehnica pune la dispozitia ta o varietate de produse de ultima generatie, perfecte pentru remedierea defectiunilor pe termen lung!

Agentii nostri te pot ajuta si cu cele mai fine detalii!
Un asemenea rulment butuc pentru buldoexcavator John Deere 310K este prelucrat dintr-un aliaj metalic rezistent la zile intense de munca! Asigura un transfer optim al greutatii utilajului catre roti, dar si o frictiune mai mica a acestora la miscarea de rotatie! Ajuta la o functionare impecabila, pe o perioada indelungata, dar si la un consum mai scazut de combustibil!

Serviciul nostru gratuit de consultanta pentru fiecare client, fara exceptie!
Oricare ar fi scopul tau alaturi de noi, ne ingrijim sa primesti maximum de atentie si sa te simti permanent asistat tehnic! Serviciul nostru gratuit de consultanta este creatia noastra pentru a ne putea darui timpul, cunostintele si experienta, intr-un mod cu adevarat util pentru tine! Nu ezita sa ne apelezi, indrazneste sa-ti rezolvi problemele alaturi de noi, caci vom gasi cele mai favorabile solutii pentru tine!
• Te ajutam sa faci o selectie buna, perfect compatibila cu modelul pe care il conduci!
• Te indrumam catre cele mai sigure contacte pentru un montaj perfect!
• Contribuim la stabilirea unui plan personalizat de intretinere pe termen lung al utilajului tau!
• Te asistam la fata locului, atunci cand esti imobilizat pe teren sau ai alte defectiuni complicate! Suntem dispusi sa venim catre tine, oriune te-ai afla, pentru a te intampina!

Acest rulment butuc John Deere 310K este pe lista pieselor de incredere, intrucat detine si un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica.

Poti sa cumperi foarte usor acest rulment butuc John Deere 310K - trebuie doar sa ne apelezi sau sa completezi cererea de pe site! Noi prelucram datele tale si facem o expediere, in cel mai scurt timp, oriunde in tara, cu plata la livrare! Sau poti sa ridici personal comanda ta, de la noi din sediu!

Montajul se efectueaza in cadrul optim al unui atelier de specialitate, fara exceptie! Este recomandarea noastra cea mai ferma, intrucat este de datoria noastra sa te informam in acest sens. Improvizatiile sau serviciile indoielnice iti compromit piesa de schimb, in cel mai scurt timp!
Ai grija si de elementele conexe!
Fa o evaluare simeringului de butuc si nu-l lasa sa functioneze liber cu urme de uzura! Este oportunitatea prin care il poti inlocui si pe el, caci este raspunzator de etanseitatea grupului reductor! Inlocuindu-l, asiguri un plus de protectie in fata altor avarii specifice, mult mai costisitoare!

Specificatii tehnice:
109,54 x 158.75 x 23.02 mm

Codul produsului: WKC43YJV-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura