Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru buldoexcavator John Deere 310G

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 310G
Cod produs
48BSFDNP-A
Out Of stock
Descriere
Hai sa facem cunostinta cu acest rulment butuc John Deere 310G - o piesa etalon, din categoria celor de transmisie, excelent prelucrata si imbunatatita in cadrul atelierelor Original Carraro!
Rulmentul acesta atat de uzual pentru o multime de modele este permanent disponibil pe stoc si gata de livrare in toate zonele din tara!

Depozitul nostru este o platforma tehnica accesibila fiecaruie muncitor, o carte deschisa cu multe variante, unde poti gasi inspiratie pentru cele mai performante metode de remediu!
In plus, suntem temeinic interesati sa contribuim la bunul mers al lucrurilor, ajutand la o intretinere eficienta!

Agentii nostri asteapta apelurile tale!
Acest rulment butuc pentru buldoexcavator John Deere 310G este prelucrat dintr-un material dur, un aliaj metalic de inalta calitate, tratat termic pentru imbunatatire! Asigura transferul greutatii utilajului catre rotile acestuia, dar si o frictiune mai diminuata a rotilor la miscarea de rotatie! Contribuie la o functionare pe deplin a utilajului, pe termen lung, dar si la un consum mai scazut de combustibil!

Te insotim pentru parcurgerea tuturor pasilor!
Indiferent care este scopul tau, suntem gata sa venim in intampinare cu solutii favorabile! Beneficiezi negresit de serviciul nostru gratuit de consultanta si, in acest mod, activitatea ta de productie are sansa se se dezvolte! Alaturi de noi vei intelege investitiile pe termen lung si vei obtine informatii de ultima ora in materie de tehnica si tehnologie.
• Te ajutam cu o identificare corecta si astfel beneficiezi de o piesa de schimb perfect compatibila cu utilajul pe care il conduci!
• Te ajutam cu recomandari pentru montaj!
• Suntem gata sa intervenim pentru stabilirea unui plan personalizat de intretinere pe termen lung!
• Suntem pregatiti oricand sa ne deplasam pe teren, atunci cand esti imobilizat cu utilajul tau! Venim pregatiti pentru reparatii de urgenta la fata locului!

Acest rulment butuc John Deere 310G este o varianta in care poti avea deplina incredere, intrucat detine si un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Daca vrei sa cumperi acest rulment butuc John Deere 310G atunci vorbeste cu noi sau completeaza cererea de pe site-ul firmei! Ne grabim cu expedierea, oriunde ai fi, cu plata ramburs. Insa te asteptam si pe la sediul nostru, daca vrei sa ridici personal coletul tau!

Montajul se efectueaza exclusiv in cadrul optim al unui atelier de specialitate, aceasta fiind recomandarea noastra cea mai ferma. Tine cont de ea, daca nu vrei sa te supui riscurilor de a-ti compromite propria investitie!
Ai grija si de elementele conexe!
Fiecare detaliu conteaza, cu atat mai mult cele care compun un ansamblu reductor! Ai grija si de simeringul de butuc, eventual inlocuieste-l si pe el, fiind cea mai buna oportunitate pentru a face asta! Astfel refaci etanseitatea sistemului si te feresti si de alte avarii, pe termen lung!

Specificatii tehnice:

109,54 x 158.75 x 23.02 mm

Codul produsului: 48BSFDNP-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura