Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru buldoexcavator John Deere 210LEP

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 210LEP
Cod produs
AWLPEUFT-A
Out Of stock
Descriere
Acest rulment butuc John Deere 210LEP este o piesa moderna, excelent prelucrata in cadrul atelierelor Original Carraro, si care indeplineste toate conditiile pentru o exploatare intensa! Depozitul nostru este universul tehnic pe care il dezvoltam zi de zi si care gazduieste piese de schimb si consumabile de ultima generatie. Trebuie doar sa accesezi stocul nostru si vei fi pe deplin inspirat sa-ti imbunatatesti activitatea de productie, intrucat serviciile noastre sunt mult mai complexe decat par!

Avem produse de ultima generatie, selectionate cu atentie!
Un asemenea rulment butuc pentru buldoexcavator John Deere 210LEP este prelucrat dintr-un aliaj metalic dur si joaca un rol esential in grupul reductor, unde are mai multe functii! Asigura, in primul rand, transferul greutatii catre roti si o face intr-un mod eficient, ajutand si la o frictiune mai diminuata la miscarea de rotatie! Contribuie la o functionare pe deplin, de lunga durata, dar si la un consum mai scazut de combustibil!

Alaturi de noi beneficiezi de o experienta completa!
De fiecare data cand ne intalnim clientii si cunoastem problemele lor, suntem pe deplin satisfacuti de ocazia de a le raspunde prompt si de a le livra cele mai favorabile solutii! Avem un serviciu de consultanta gratuit, conceput pentru tine, pe care te rugam sa-l folosesti cu indrazneala! Trebuie doar sa ne apelezi, iar noi vom fi pregatiti sa raspundem provocarilor!
• Te ajutam sa efectuezi o selectie corecta, perfect compatibila cu modelul pe care il conduci!
• Te ajutam cu recomandari sigure pentru un montaj optim!
• Te asistam atunci cand te hotarasti sa te implici in mentenanta utilajului si stabilim un plan personalizat de intretinere pe termen lung!
• Ne dorim sa eviti pe cat posibil intreruperile de la munca, insa atunci cand nu mai ai ce sa faci si esti imobilizat pe teren, noi ne deplasam catre tine, pentru reparatii de urgenta la fata locului!

Acest rulment butuc John Deere 210LEP este o piesa pe care o poti cumpara cu deplina incredere, intrucat este insotita si de un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Daca te-ai hotarat sa achizitionezi un rulment butuc John Deere 210LEP atunci apeleaza-ne sau depune o cerere pe site-ul nostru! Ne grabim cu expedierea, asa cum si tu te grabesti cu remedierea defectiunilor! Primesti produsul oriunde in tara, cu plata la livrare! Sau il poti ridica personal, direct din sediul nostru de pe langa Bucuresti!

Montajul este un moment hotarator pentru piesa de schimb! Ori este efectuat corespunzator si piesa isi extinde perioada de functionare si performanta. Ori este efectuat gresit si se compromite imediat! Decat sa treci prin momente neplacute, mai bine te orientezi catre un profesionist cu experienta si eviti serviciile indoielnice si improvizatiile!
Ai grija si de elementele conexe!
Simeringul de butuc este si el un element catre care trebuie sa te orientezi! Fa-i o evaluare, caci nu poate fi lasat sa functioneze liber cu urme de uzura! Inlocuieste-l si pe el, pentru refacerea etanseitatii grupului reductor!

Specificatii tehnice:
109,54 x 158.75 x 23.02 mm

Codul produsului: AWLPEUFT-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura