Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru buldoexcavator John Deere 210C

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 210C
Cod produs
V9IOFZPR-A-AT
Out Of stock
Descriere
Iti doresti calitate superioara, insa nici pretul nu-ti este indiferent? Acest rulment butuc buldoexcavator John Deere 210C este o super piesa la un pret prietenos. Face fata cu brio provocarilor dificile, fiind extrem de rezistent si de fiabil. A fost fabricat dintr-un metal special, tratat termic pentru a-i spori performantele. Aduce un plus de eficienta transmisiei masinariei tale si ramane la datorie vreme indelungata. A fost fabricat de Carraro la cele mai inalte standarde de calitate. Vei fi surprins de prestatia sa excelenta!

Suntem alaturi de tine in tot ce tine de intretinerea utilajului tau si iti punem la dispozitie resurse de cea mai buna calitate, pe toate planurile. O gama diversificata de piese de schimb de top, dar si o echipa de specialisti intr-ale utilajelor iti stau la dispozitie. Suna-ne si descopera multiplele beneficii pe care le poti avea!

Rulment butuc buldoexcavator John Deere 210C - lasa-te inspirat de performanta!
Importanta sistemului de transmisie pentru functionarea in ansamblu a utilajului tau este bine cunoscuta. De aceea starea componentelor sale trebuie sa te preocupe in mod deosebit si este bine sa stii in linii mari cu ce se ocupa fiecare. Ca sa poti lua cele mai bune decizii in cunostinta de cauza. Element de baza in transmisie, rulmentul de butuc are misiunea de a transfera rotilor greutatea utilajului, permitand miscarea lor in fata si in spate, inclusiv la viteze mari. Rulmentul pe care ti-l propunem beneficiaza de un design inovator care garanteaza o frecare mult mai redusa. Asta inseamna protectie sporita impotriva uzurii si, in plus, si o economie la combustibil.

Dileme? Intrebari? Batai de cap? Hai sa te scapam de ele!
Problemele tehnice sunt nesuferite, o stim prea bine. Si mai stim si ce implica ele, dar si cum sa le rezolvam. Ca sa fii sigur ca faci alegerile potrivite, profita de serviciul nostru de consultanta pe care ti-l oferim in mod gratuit! Avem o echipa de specialisti intr-ale utilajelor conectati la tot ce este nou in domeniu. Pentru ei este floare la ureche sa identifice solutiile cele mai eficiente de remediere pentru problemele tehnice pe care le intampini. Ca o fi una, ca o fi cealalta - de ce sa te framanti cand este atat de simplu sa afli raspusul? Contacteaza-ne!

Garantie
N-ai niciun motiv sa fii ingrijorat din pricina acestui rulment butuc pentru buldoexcavator John Deere 210C din oferta noastra. El beneficiaza de o garantie de 6 luni de la data achizitiei care acopera eventualele defecte de fabricatie. Nu prea se intampla astfel de cazuri, insa vrem sa te simti in siguranta, astfel ca iti trimitem in colet si documentele necesare.

Livrare
Stim cat de important este sa iti vina piesa cu viteza fulgerului, daca se poate. Caci timpul nu sta in loc si munca nu se face singura. Ia-ti de-o grija, acest rulment butuc buldoexcavator John Deere 210C ajunge la tine iute ca gandul si ca vantul! Contacteaza-ne online sau telefonic si ti-l expediem de indata. Sau il poti ridica personal de la sediul nostru din apropierea Capitalei, de-ti vine la indemana. Hai sa ne-auzim si stabilim ce si cum!

Montaj
Spre succesul interventiei, te sfatuim sa acorzi montajului importanta cuvenita, caci daca acesta lasa de dorit, n-are sa mearga asa cum te astepti. Piesa poate fi chiar compromisa. Un mecanica profesionist, cu experienta, stie ce are de facut ca sa iasa treaba buna. Il ai sau ti-l trimitem noi? Si daca tot esti la capitolul asta, n-ar strica sa refaci etanseitatea ansamblului inlocuind si simeringul de butuc.

Specificatii tehnice

109,54 x 158.75 x 23.02 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura