Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru tractor John Deere 6420

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 6420 6420L 6420S SE6420
Cod produs
DHI6CQGW-A-AT
Out Of stock
Descriere
Sa lucrezi eficient poate fi mai simplu decat crezi. Tine de alegerile pe care le faci, dar si de produsele pe care le folosesti. Alege acest rulment butuc tractor John Deere 6420 impecabil din oferta noastra si te vei bucura de o functionare ca la carte vreme indelungata. Calitatea produselor Carraro este renumita, iar rulmentul acesta nu face exceptie de la regula. Este perfect compatibil si cu tractoarele John Deere SE6420, John Deere 6420L si John Deere 6420S.

Face mult sa stii ca ai pe cine te baza cand intampini probleme tehnice, iar la noi vei gasi o sumedenie de piese de schimb de top la preturi avantajoase, dar si o echipa de specialisti care iti asigura suportul tehnic atat de necesar in multe situatii. Suna-ne! Cand ai alaturi parteneri de incredere treci mai usor peste obstacole!

Rulment butuc tractor John Deere 6420 - pregatit pentru orice provocare!
Pentru o functionare impecabila, transmisia utilajului tau trebuie sa mearga brici. Geaba ai motor puternic daca puterea sa nu ajunge la destinatie in cele mai bune conditii. Rulmentul de butuc este un element esential al sistemului de transmisie, o piesa aparent banala, insa cu o misiune atat de importanta. El transfera greutatea utilajului catre roti, inlesnind miscarea acestora. Designul inovator al rulmentului nostru minimizeaza frecarea, astfel uzura nu se mai instaleaza atat de curand si, in plus, si consumul de combustibil este mai redus.

Esti in impas? Nu-ti bate capul! Contacteaza-ne!
Te scapam noi si de griji, si de probleme. De cele tehnice pe care utilajul tau ti le ridica. Sa patrunzi tainele domeniului tehnic cere timp, implicare, dedicare - e treaba de specialisti, n-ai tu vreme de asta cand ai atatea lucrari de finalizat. Noi iti venim in ajutor prin serviciul nostru de consultanta tehnica. Ai acces rapid la informatii pretioase, sintetizate de expertii nostri pentru a raspunde nevoilor tale. Contacteaza-ne si te vom ajuta sa depasesti dificultatile tehnice! Nu te costa nimic! Consultanta e moca!

Garantie
Calitatea superioara a acestui rulment butuc pentru tractor John Deere 6420 este atestata si de certificatul sau de garantie. Timp de 6 luni de la data achizitiei esti acoperit de eventualele defecte de fabricatie, poti comanda produsul fara nicio grija! De altfel, astfel de situatii sunt extrem de rare, dar pentru siguranta, documentele aferente le vei gasi in colet.

Livrare
Crezi ca nu stim ca te grabesti? Nu te stresa! Iti vom livra acest rulment butuc tractor John Deere 6420 in doi timpi si trei miscari, caci punem mare accent si pe promptitudine. Tu doar contacteaza-ne online sau telefonic pentru a stabili detaliile! Ti-l expediem sau il poti ridica si tu personal de la sediul nostru de langa Bucuresti, daca-ti vine la indemana.

Montaj
Pentru o remediere eficienta si durabila, nu-i de ajuns ca piesa sa fie de calitate. Mai este necesar si ca aceasta sa fie montata corect, tinandu-se seama de toate particularitatile. Rulmentii se monteaza in pereche, de aceea iti recomandam sa rezolvi si cu aceasta. Si, daca tot e de bijuterit la ansamblul reductor, ar trebui refacuta si etanseitatea acestuia prin inlocuirea simeringului de butuc. Apeleaza la un profesionist ca sa fii sigur ca iese treaba buna. Daca n-ai idee incotro sa te indrepti, avem noi solutii pentru tine. In orice colt al tarii te-ai afla, rezolvam si cu montajul - prompt, dar si profesionist!

Specificatii tehnice
109,54 x 158.75 x 23.02 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura