Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru buldoexcavator Caterpillar 416E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 416E
Cod produs
R0SX7AGV-AT
Out Of stock
Descriere
Masinaria ta are multe de infruntat in fiecare zi. Munca sa este dificila si trebuie sa te asiguri ca starea sa de sanatate este perfecta, daca vrei sa te poti baza pe ajutorul sau. Cand cedeaza cate o piesa, cum este acum cazul rulmentului, nu lasa lucrurile sa ia amploare. Inlocuieste la timp piesa cu probleme si vei putea sa te bucuri din nou de performantele utilajului tau. Cu acest rulment butuc buldoexcavator Caterpillar 416E super rezistent, vei putea lucra mult si bine, fara probleme. Pentru ca este fiabil si extrem de rezistent - o piesa originala Carraro conceputa pentru performanta indelungata. Pune-l la incercare!

Si, cand mai intampini dificultati, poti apela cu incredere la noi, pentru ca avem cele mai bune remedii. Scapi rapid de defectiuni, pe termen lung. Piesele din depozitul nostru sunt alese pe spranceana, pentru ca vrem sa-ti oferim ce e mai bun. Sustinem performanta cum stim noi mai bine - cu produse si servicii de cea mai buna calitate. Caci nu te lasam sa-ti prinzi urechile cand dai de necaz. Te ajutam noi sa dai de cap defectiunilor si sa alegi piesele potrivite. Ba chiar iti dam si ponturi utile legate de montaj sau de mentenanta. Suna-ne si uita de griji!

Rulment butuc buldoexcavator Caterpillar 416E - un ajutor de nadejde!
Desi pare o piesa destul de simpla, acest rulment butuc buldoexcavator Caterpillar 416E are o misiune cam dificila in arhitectura utilajului tau, caci el asigura transferul de greutate al acestuia catre roti. Designul sau inovator garanteaza o frecare redusa si, totodata, o functionare indelungata, fara probleme, cu o lubrifiere corespunzatoare. De asemenea, te ajuta sa faci economii la combustibil.

Vrei mai mult? Iti dam mai mult!
Ori de cate ori intampini probleme tehnice, suntem aici sa-ti dam o mana de ajutor. Te ajutam sa depistezi cauza problemelor, sa identifici piesele necesare si, de ce nu, sa-ti faci un plan personalizat de intretinere a utilajului, incat sa nu mai fii luat prin surprindere. Specialistii nostri sunt pregatiti sa raspunda solicitarilor tale. Contacteaza-ne, consultanta este gratuita!

Nu-ti fa griji, pentru acest rulment butuc buldoexcavator Caterpillar 416E ai o garantie de 6 luni in caz de defecte de fabricatie. Sunt foarte rare astfel de cazuri, dar, pentru orice eventualitate, pastreaza factura si certificatul de garantie pe care le gasesti in interiorul coletului.

Curierii cu care colaboram sunt foarte rapizi, astfel ca vei primi acest rulment butuc buldoexcavator Caterpillar 416E in cel mult 24 de ore, in orice localitate din tara. Suna-ne sau cere o oferta online. De asemenea, poti veni si direct la sediul nostru din apropierea Capitalei, daca esti prin zona.

Ca sa te bucuri de o functionare impecabila, asigura-te ca montajul este efectuat de persoane specializate, care stiu ce au de facut. Chiar de nu pare mare scofala, sa stii ca un montaj incorect poate compromite piesa si investitia ta se duce pe apa sambetei. Ba chiar pot fi afectate si piesele conexe si te trezesti cu cheltuieli si mai mari. Rulmentul acesta se monteaza intre reductor si fuzeta si ideal ar fi sa-i inlocuiesti si perechea. Si, daca tot esti la capitolul asta, iti recomandam sa evaluezi si starea etansarii si sa inlocuiesti tot acum si simeringul de butuc. Daca ai nevoie de niste mesteri priceputi, ti-i trimitem noi!

109,54 x 158.75 x 23.02 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura