Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru tractor Case Maxxum MXU125

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case Maxxum MXU125
Cod produs
MT6XNDAO-AT
Out Of stock
Descriere
Daca tractorul tau da semne de oboseala si ai constatat ca a cedat un rulment, mai bine actionezi acum, inainte sa se complice situatia. Cu un rulment butuc tractor Case Maxxum MXU125 iesi rapid din impas si ii oferi utilajului tau fortele proaspete de care are nevoie. Este o piesa originala Carraro super rezistenta si fiabila, conceputa sa duca greul si la propriu, si la figurat. De vrei performanta indelungata, alege astfel de piese calitative si nu vei da gres!

Cand tintesti sus, dozeaza-ti eforturile si inconjoara-te de ingredientele potrivite. E important sa stii ca ai pe cine te baza, oricat de dificile ar fi provocarile. Chiar daca defectiuni mai apar, esential este sa ai la indemana resurse pentru a le depasi fara prea mare efort. Suntem aici sa-ti dam o mana de-ajutor la nevoie. Avem si piese de schimb de cea mai buna calitate, dar si o echipa de specialisti cu care te poti sfatui. Suna-ne, vei economisi si timp, si bani!

Rulment butuc tractor Case Maxxum MXU125 - pentru performanta indelungata!
Rulmentul este o piesa atat de uzuala, incat n-ai zice ca-i mare scofala de capul lui.  Insa misiunea sa este una extrem de importanta in arhitectura tractorului tau. Asta deoarece acest rulment butuc tractor Case Maxxum MXU125 este cel care asigura transferul optim al greutatii utilajului catre roti. In plus, designul sau inovator asigura o frecare redusa si iti garanteaza o functionare indelungata, fara probleme. Daca ai grija ca si lubrifierea sa fie in parametri optimi, duce mult si bine si te ajuta sa faci si economii la combustibil.

Cu noi devii mai informat, deci - mai puternic!
Pentru ca ai consultanta gratuita in orice chestiune ce tine de intretinerea utilajelor tale. Stim cat de mult conteaza sa ai acces rapid la informatii sintetizate, tintite pe problemele cu care te confrunti. De aceea iti sustinem eforturile si venim in intampinarea ta cu o echipa de specialisti intr-ale utilajelor, pregatita sa raspunda solicitarilor tale. Mai simple sau mai complexe, problemele tale tehnice isi gasesc solutia la noi. Si, ca sa iti fie si mai bine pe termen lung, o punem si de un plan personalizat de intretinere pentru fiecare utilaj al tau. Ce zici? Contacteaza-ne!

Comanda cu incredere, acest rulment butuc tractor Case Maxxum MXU125 beneficiaza de o garantie de 6 luni pentru defectele de fabricatie. Desi astfel de cazuri sunt extrem de rare, pastreaza, totusi, factura si certificatul de garantie pe care le regasesti in interiorul coletului.

Stim ca timpul tau e pretios, asa ca iti livram acest rulment butuc tractor Case Maxxum MXU125 super rapid. Ajunge la tine in cel mult 24 de ore, in orice localitate din tara. Trebuie doar sa ne suni sau sa soliciti o oferta online. Sau, daca-ti e mai usor, poti veni sa-l ridici si de la sediul nostru din apropierea Capitalei. Suntem bucurosi de oaspeti!

Daca n-ai chef sa arunci banii pe fereastra, asigura-te ca montajul este efectuat de persoane specializate. Este foarte important ca piesa sa fie montata corect si sa fie luate in calcul toate aspectele, altfel te poti trezi cu tot felul de neplaceri. Cum ar fi ca bilele rulmentului sa se imprastie in interiorul acestuia? Nu credem ca ai chef sa vezi asta.

Rulmentul acesta se monteaza intre reductor si fuzeta. Pentru maxima eficienta, iti recomandam sa-i inlocuiesti si perechea. N-ar strica sa refaci etanseitatea ansamblului cu un nou simering de butuc, ca sa eviti eventuale probleme. Iar daca ai nevoie de ajutor in privinta montajului, spune-ne si te punem in contact cu niste mesteri priceputi din zona ta.

109,54 x 158.75 x 23.02 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura