Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru tractor Case Maxxum MXM150

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case Maxxum MXM150
Cod produs
0Q25EOC4-AT
Out Of stock
Descriere
Cui crezi ca-i place sa vada un tractor obosit? Noua sigur nu, si nici tie, mai ales daca e al tau cel in cauza. Asadar, mobilizeaza-te sa remediezi problema. Cu acest rulment butuc tractor Case Maxxum MXM150 masinaria ta va capata un suflu nou, reusind sa dea din nou randamentul cu care te-a obisnuit. Este o piesa originala Carraro de cea mai buna calitate, conceputa sa reziste vreme indelungata. Iti ofera fiabilitatea si performanta pe care ti-o doresti si te scuteste de batai de cap multa vreme.

Lucrul bine facut nu-i o expresie perimata. Pentru noi este o realitate si face parte din structura noastra. Suntem exigenti in alegerea pieselor de schimb si consumabilelor pe care ti le punem la dispozitie, pentru ca nu facem rabat la calitate. Si, in plus, iti oferim si suport tehnic, ca sa fii intotdeauna sigur ca faci achizitiile potrivite. Vrem sa te stim multumit si cu toti sacii in caruta. Suna-ne si vei scuti eforturi importante!

Rulment butuc tractor Case Maxxum MXM150 - un ajutor de nadejde al utilajului tau!
Rulmentul este o piesa atat de uzuala, incat n-ai zice ca-i mare scofala de capul lui.  Insa misiunea sa este una extrem de importanta in arhitectura tractorului tau. Asta deoarece acest rulment butuc tractor Case Maxxum MXM150 este cel care asigura transferul optim al greutatii utilajului catre roti. In plus, designul sau inovator asigura o frecare redusa si iti garanteaza o functionare indelungata, fara probleme. Daca ai grija ca si lubrifierea sa fie in parametri optimi, duce mult si bine si te ajuta sa faci si economii la combustibil.

Cand necazul vine, da-ne de stire! Iti oferim consultanta gratuita!
Ca sa rezolvi rapid si cat mai eficient defectiunile care apar, consultantii nostri iti stau la dispozitie. Si-au facut bine temele si sunt experti intr-ale utilajelor. Identificam si cauza si remediile, gasim solutii concrete, adaptate nevoilor masinariei tale. De ce sa-ti bati tu capul cautand solutii cand le poti primi rapid, cu un simplu apel telefonic? Unde nu mai pui ca am putea concepe si un plan de intretinere personalizat, pe termen lung, ca sa previi pe viitor momentele neplacute. Descopera multiplele avantaje pe care le ai alaturi de noi! Contacteaza-ne!

Comanda cu incredere, acest rulment butuc tractor Case Maxxum MXM150 beneficiaza de o garantie de 6 luni pentru defectele de fabricatie. Desi astfel de cazuri sunt extrem de rare, pastreaza, totusi, factura si certificatul de garantie pe care le regasesti in interiorul coletului.

Time is money - asadar, ne vom misca super rapid. Acest rulment butuc tractor Case Maxxum MXM150 ajunge la tine in cel mult 24 de ore, in orice colt al tarii. Tot ce ai de facut este sa ne suni sau sa soliciti o oferta online. Sau, daca-ti e mai usor, poti veni sa-l ridici si de la sediul nostru din apropierea Capitalei. Suntem bucurosi de oaspeti!

Nu-i loc de improvizatii daca iti pasa de investitia facuta. Montajul are particularitatile sale, pe care profesionistii le cunosc cel mai bine. N-ai facut nimic daca montajul este incorect, pentru ca poate fi compromisa atat piesa in cauza, cat si altele conexe. Acest rulment se monteaza intre reductor si fuzeta si, ca sa ai rezultatul scontat, ar trebui sa-i inlocuiesti si perechea. De asemenea, e momentul potrivit sa refaci etanseitatea sistemului reductor, inlocuind si simeringul de butuc. Ai nevoie de niste mesteri calificati, care sa stie ce au de facut cu ochii inchisi? Da-ne de veste si ti-i trimitem noi, oriunde te-ai afla.

109,54 x 158.75 x 23.02 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura