Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cap de planetara Fiori 58061

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiori 58061
Cod produs
X5R8MU0V-A
Out Of stock
Descriere
Unicul criteriu cu adevarat important pentru depozitul nostru este calitatea produselor! De altfel, singura modalitate prin care se face selectia pieselor de schimb este atat de drastica, incat nu putem avea indoieli!
Avem cele mai bune produse de pe piata, dar si o echipa pe masura, gata sa intervina atunci cand soliciti ajutorul. Acest cap planetara Fiori 58061 este una dintre cele mai bune piese de transmisie, face parte ansamblul reductor si este renumita pentru rezistenta si fiabilitatea ei!

Calitatea pieselor de schimb, obiceiul nostru cel mai bun!
Aducem produse din cele mai mari fabrici din lume, lucrate cu stiinta si pasiune, de mainile unor ingineri responsabili! Acest cap de planetara Fiori 58061 original este prelucrat dintr-un aliaj metalic tratat termic si imbunatatit pentru un plus de rezistenta!
Rolul lui este sa asigure un cuplu optim intre crucea de planetara si pinioanele transmisiei finale!

Pentru un plus de performanta, beneficiezi de serviciul nostru gratuit de consultanta!
Ceea ce iti oferim in plus este mai mult decat ti-ai putea imagina! Practic, noi iti raspundem intrebarilor si te ajutam sa treci cu bine peste toate situatiile!
• Alegem impreuna o piesa de schimb care sa fie perfect compatibila cu modelul tau
• Iti oferim inca de la inceput toate detaliile necesare, iar atunci cand ai nevoie de recomandari, raspundem cu promptitudine! Cand nu stii unde sa mergi pentru un montaj perfect, te ajutam cu cele mai sigure variante
• Alaturi de noi poti sa-ti stabilesti un plan personalizat de intretinere pe termen lung, al utilajului tau
• Suntem gata sa intervenim pentru reparatii de urgenta! Cand ti se intampla sa ramai imobilizat pe teren, nu te ingrijora! Putem veni catre tine indiferent in ce zona te afli, pentru a remedia defectiunea, alaturi de echipa noastra de profesionisti colaboratori

Acest cap de planetara Fiori 58061 poate fi achizitionat fara probleme, intrucat detine un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Daca esti hotarat si convins ca aceasta semiplanetara Fiori 58061 este ceea ce ii trebuie utilajului tau, plaseaza o comanda. Poti face asta telefonic sau poti sa depui o cerere direct pe site. Vei primi produsul tau in ziua urmatoare, indiferent in ce zona te afli, cu plata la livrare! Poti, de asemenea, sa ridici personal coletul tau, din cadrul sediului nostru!

O investitie inteligenta incepe cu un montaj responsabil, intrucat este primul pas care il poti face in intretinerea pieselor. Odata montate conform indicatiilor producatorului, cu stiinta si precizie, le asiguri acestora o exploatare fara probleme, cat mai mult timp!
Nu uita si de elementele conexe!
Este extrem de important sa verifici si celelalte elemente conexe, caci ar fi cel mai bun moment pentru inlocuirea lor. Bucsa si simeringul din fuzeta trebuie schimbate, iar siguranta si saibele danturate trebuie verificate cu atentie, caci nu pot fi lasate neschimbate daca prezinta semne de uzura.

Specificatii tehnice:

- Lungime: 215mm
- Numar dinti: 22
- Diametru dantura: 29.5mm
- Diametru ax: 35mm
- Diametru pastila cruce planetara: 27mm

Codul produsului: X5R8MU0V-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura