Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cap de planetara pentru punte Carraro 144076

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 144076
Cod produs
UB3IDSL8-A-RE
Out Of stock
Descriere
Pentru utilizarea la maximum a capacitatii utilajului tau si pentru un upgrade in rutina zilnica, afla ca ai ajuns la locul potrivit. Noi iti oferim piese de schimb si consumabile de ultima generatie, dar si consultanta tehnica gratuita, atat de folositoare oricarui agricultor sau constructor!
Acest cap planetara punte Carraro 144076 este o piesa de transmisie de care sigur ai mai auzit! Aduce un plus de calitate ansamblului reductor, se regaseste pe stocul nostru permanent si poate fi livrat catre tine in orice zona din tara!

Plaseaza o comanda! Te poti baza pe calitatea produselor noastre in cele mai grele momente!
Piesele de schimb pe care le distribuim sunt selectionate cu atentie! De exemplu, acest cap de planetara pentru punte Carraro 144076 provine dintr-un atelier de creatie absolut colosal! Un mediu super activ si alert, sub observatia atenta a celor mai buni ingineri din lume, unde se concep si se imbunatatesc piese de ultima generatie!
O astfel de semiplanetara punte Carraro 144076 este prelucrata dintr-un aliaj metalic de inalta calitate, tratat termic, iar rolul ei este sa asigure cuplul dintre crucea de planetara si pinioanele transmisiei finale!

Alaturi de noi poti sa fii relaxat, intrucat esti permanent asistat tehnic!
Te ajutam, inca de la primii pasi, cu o selectie corecta si perfect compatibila cu utilajul tau! Iti oferim, spre cunostinta, tot ce ai nevoie: recomandari, sfaturi, informatii detaliate despre piesele de schimb! Atunci cand nu stii la cine sa apelezi, iti oferim cateva variante sigure pentru montaj! Te ajutam sa iti cunosti mai bine utilajul si, impreuna cu agentii nostri, poti sa stabilesti un plan personalizat de intretinere a lui, pe termen lung!
Atunci cand ai defectiuni, iti oferim asistenta tehnica, prin intermediul colaboratorilor nostri profesionisti. Putem sa venim catre tine, indiferent in ce zona te afli, pentru reparatii de urgenta, atunci cand utilajul tau are defectiuni ingrijoratoare si trebuie pus in functiune.

Acest cap planetara punte Carraro 144076 nu iti poate crea probleme de nici un fel! Este un element perfect prelucrat, ce merita toata atentia si increderea ta, iar in plus detine un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni pentru defectiunile din fabrica.

Poti achizitiona o furca planetara punte Carraro 144076 printr-un apel telefonic la unul dintre numerele afisate pe aceasta pagina. Poti sa inregistrezi cererea ta si direct pe site-ul nostru! Obisnuim sa ne grabim cu expedierea pentru a putea intra in posesia produsului tau in aproximativ 24 de ore, oriunde in tara, cu plata la livrare!
Daca este mai comod pentru tine, poti ridica si personal comenzile tale, direct din sediul nostru de pe langa Bucuresti!

Obisnuim sa fim foarte fermi atunci cand recomandam clientilor nostri sa expuna utilajele lor unui atelier de specialitate! In acest fel vei putea sa beneficiezi de un serviciul calificat, piesa de schimb va functiona si ea asa cum este proiectata, in mediul potrivit. Astfel iti vei asigura o perioada de exploatare mult mai extinsa!
Atentie si pe la elementele conexe!
Pentru a fi complet multumit si, evident, sigur ca ai beneficiat de un montaj optim, este momentul cel mai bun sa schimbi bucsa si simeringul din fuzeta! De asemenea siguranta si saibele danturate ce se monteaza la capatul danturat al planetarei, trebuie si ele verificate, caci, daca prezinta urme de uzura, se recomanda inlocuirea lor.

Specificatii tehnice:

- Lungime: 215mm
- Numar dinti: 22
- Diametru dantura: 29.5mm
- Diametru ax: 35mm
- Diametru pastila cruce planetara: 27mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura