Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pinion pentru punte Carraro 644221

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 644221
Cod produs
GAFELMOK-MI
Out Of stock
Descriere
Alaturi de noi beneficiezi de cele mai bune piese de schimb de pe piata, insa serviciul nostru de consultanta iti va fi cu adevarat folositor, pentru a le monta si intretine corespunzator! Acest pinion planetar punte Carraro 644221 este o piesa super bine cotata in categoria celor de transmisie, super uzuala si extrem de mult solicitata de catre clienti!
Pinion planetar punte Carraro 644221 - Piesele noastre sunt, cu adevarat, o investitie sigura! Cere acum o oferta si ai sa te convingi!

Fiecare piesa de schimb are propria ei poveste si a ajuns sa fie depozitata pe rafturile noastre dupa o foarte exigenta selectie. Acest pinion original Carraro este prelucrat dintr-un material foarte dur, un aliaj metalic tratat termic si imbunatatit, ce-i confera performanta! Este conceput sa reziste si celor mai grele conditii de munca, in cadrul unui atelier tehnic de ultima generatie. Provine dintr-un mediu super dinamic, administrat de ingineri competenti si extrem de experimentati! Rolul lui principal in ansamblul reductor este chiar acela de a transfera cuplul dintre planetara si coroana transmisiei finale!

Primesti serviciul nostru gratuit de consultanta, excelent pentru afacerea ta!

Intelegem fiecare provocare pe care esti nevoit sa o infrunti la munca si ne pregatim sa actionam pentru ca intreruperile in activitatea ta sa fie din ce in ce mai rare sau inexistente! Clientii nostri primesc ceva in plus si anume - serviciul nostru gratuit de consultanta!

Te asistam atunci cand trebuie sa iei o decizie, pentru a fi siguri ca piesa de schimb este una compatibila cu modelul pe care il detii
Iti oferim informatii, recomandari dintre cele mai pertinente si contacte sigure pentru montaj
Alaturi de noi iti vei cunoaste mai bine utilajul si poti stabili un plan personalizat de intretinere a lui
Atunci cand ai defectiuni, chiar si dintre cele mai deosebite, te asistam cu reparatii de urgenta, indiferent in ce zona te afli. Venim catre tine, pentru a te scoate din situatia neplacuta, alaturi de colaboratorii nostri profesionisti, gata sa actioneze
Acest pinion planetar punte Carraro 644221 este o piesa ce merita increderea ta deplina, intrucat detine un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica.Aceste defectiuni sunt extrem de rare, dar trebuie sa ai in considerare ca daca vreodata ti se intampla tie, vom gasi cea mai buna rezolvare in favoarea ta!
Poti sa cumperi un pinion planetar punte Carraro 644221 printr-un simplu apel telefonic catre agentii nostri de vanzari sau poti sa inregistrezi o cerere direct pe site. Noi facem o expediere rapida, iar coletul ajunge in localitatea ta cat mai curand, in aproximativ 24 de ore, cu plata ramburs. Daca vrei, poti ridica si personal comanda ta, direct din sediul nostru de pe langa Bucuresti!
Montajul unui pinion butuc este o procedura destul de complexa si trebuie tratata cu responsabilitate! Ar fi bine sa te orientezi catre un atelier de specialitate, unde stii sigur ca primesti servicii de calitate! Persoana care efectueaza montajul trebuie sa mai fi asamblat si alte transmisii finale in trecut! Pozitionarea perfecta a pieselor in ansamblul reductor, lubrifierea si etansarea lui optima, ar trebui sa asigure o exploatare fara probleme o lunga perioada!
Este momentul sa verifici si elementele conexe!
Capul de planetara si coroana de butuc ar trebui verificate cu atentie, intrucat daca au urme de uzura si totusi sunt lasate neschimbate in sistem ar putea provoca si alte daune. De asemenea, simeringurile si oringurile trebuie inlocuite, pentru refacerea etanseitatii transmisiei finale! Se recomanda si verificarea acelor de rulmenti, pentru a asigura o functionare cu o frecare cat mai mica!

Specificatii tehnice:

• Diametrul interior: 49mm
• Diametrul exterior: 101mm
• Inaltime: 46mm
• Dantura: 31 de dinti
Trimite mesaj
Din Gura in Gura