Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pinion planetar pentru punte Carraro 372185

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 372185
Cod produs
JBM0ALSN-MI
Out Of stock
Descriere
Depozitul nostru este rezultatul unor ani de munca intensa si daruire! Vei gasi aici absolut tot ce iti trebuie, indiferent ca vrei sa repari o defectiune sau ca vrei sa te informezi pentru o mai buna eficienta la munca! Acest pinion planetar punte Carraro 372185 este un element de transmisie excelent, obisnuit pentru fiecare utilaj agricol si de constructii.
Pinion planetar punte Carraro 372185 - avem nenumarate variante pentru tine, insa toate poarta timbrul calitatii!
Acest pinion original Carraro este fabricat intr-un laborator de creatie absolut colosal de pe continentul nostru! Provine, deci, dintr-un mediu dinamic si este conceput de catre cei mai bine pregatiti ingineri! Rolul sau este acela de a transfera cuplul dintre planetara si coroana de butuc. Este compus dintr-un aliaj metalic foarte dur, tratat termic si imbunatatit pentru o mai buna rezistenta la conditiile grele de munca.

Tot ce este mai bun pentru clientii nostri!
Noi stim cel mai bine ce inseamna o zi de munca intrerupta din pricina celor mai nesuferite defectiuni! Pierderi multiple, de bani, energie si timp... Am hotarat sa ne ajutam clientii sa evolueze in rutina zilnica de munca, asa ca le aducem ceva in plus: serviciul nostru gratuit de consultanta, ceva extrem de folositor activititatii de productie!

• Te asistam atunci cand trebuie sa alegi piesa potrivita
• Esti asigurat in privinta celor mai bune informatii si a celor mai sigure contacte pentru montaj
• Alaturi de noi poti sa obtii un plan personalizat de intretinere pe termen lung al utilajului tau
• Suntem super operativi atunci cand utilajul tau trece prin cele mai grele momente si are nevoie de reparatii de urgenta! Nu te ingrijora, caci indiferent in ce zona te afli, suntem gata sa venim catre tine pentru a te scoate din impas!

Acest pinion planetar punte Carraro 372185 este pe lista pieselor de incredere si poate fi achizitionat fara probleme, se livreaza cu un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni! Il poti folosi daca apar defectiuni din fabrica, desi experienta ne-a aratat ca sunt extrem de rare aceste situatii!

Daca esti convins ca acest Pinion planetar punte Carraro 372185 este 100% compatibil cu utilajul tau, plaseaza o comanda catre agentii nostri, telefonic sau direct in site-ul nostru! Expedierea produselor noastre se face imediat, iar clientul intra in posesia lor in aproximativ 24 de ore, oriunde in tara, cu plata ramburs.
Exista si posibilitatea prin care poti sa obtii personal comanda ta!
Daca iti doresti sa ne faci o vizita la sediul nostru, poti ridica si personal comenzile tale.

Montajul unui pinion butuc este o procedura destul de complexa si trebuie tratata cu responsabilitate! Ar fi bine sa te orientezi catre un atelier de specialitate, unde stii sigur ca primesti servicii de calitate! Persoana care efectueaza montajul trebuie sa mai fi asamblat si alte transmisii finale in trecut! Pozitionarea perfecta a pieselor in ansamblul reductor, lubrifierea si etansarea lui optima, ar trebui sa asigure o exploatare fara probleme o lunga perioada!
Este momentul sa verifici si elementele conexe!
Capul de planetara si coroana de butuc ar trebui verificate cu atentie, intrucat daca au urme de uzura si totusi sunt lasate neschimbate in sistem ar putea provoca si alte daune. De asemenea, simeringurile si oringurile trebuie inlocuite, pentru refacerea etanseitatii transmisiei finale! Se recomanda si verificarea acelor de rulmenti, pentru a asigura o functionare cu o frecare cat mai mica!

Specificatii tehnice:

• Diametrul interior: 49mm
• Diametrul exterior: 101mm
• Inaltime: 46mm
• Dantura: 31 de dinti
Trimite mesaj
Din Gura in Gura