Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pinion pentru punte Carraro 140415

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Punte Carraro 140415
Cod produs
W2FK8A90-A-MI
Out Of stock
Descriere
Magazinul nostru si stocul nostru fizic sunt oricand disponibile pentru tine, cu cele mai noi creatii tehnice de pe piata! Mijlocim produse de cea mai inalta calitate, pentru a aduce rezultate concrete in activitatea ta de productie!

Acest pinion punte Carraro 140415 este o parte a ansamblului reductor, o piesa atat de necesara in intretinerea unui utilaj.
Comercializam exclusiv produse de inalta calitate, o investitie pe termen lung in afacerea ta!
Acest pinion pentru punte Carraro 140415 este un element ce provine dintr-un atelier de creatie tehnica de ultima ora, unde a fost conceput alaturi de cei mai responsabili ingineri! Este prelucrat dintr-un aliaj metalic foarte dur, pentru a rezista si celor mai grele conditii de munca, fara a fi expus rupturii. Rolul pe care il are un pinion butuc este absolut esential in ansamblul reductor, intrucat transfera cuplul de la planetara catre coroana transmisiei finale!

Avem un atasament deosebit fata de nevoile clientilor nostri!

Atunci cand vine vorba despre activitatea de productie a unui muncitor agricultor sau constructor, ei bine, noi suntem o echipa ce manifesta un atasament deosebit fata de acestia. Intelegem cat se poate de bine ce inseamna o zi de munca intrerupta si ce pierderi iti poate aduce (de bani, energie si timp).
Contributia noastra, in acest caz, se refera la cum sa-ti imbunatatesti pe termen lung rutina de munca, asa ca iti oferim un serviciu gratuit de consultanta, cum nu mai gasesti altul.
• Suntem aici pentru a te asista la selectia perfecta a piesei
• Iti oferim toate informatiile necesare, chiar daca asta inseamna sa avem nenumarate discutii telefonice! Suntem dispusi sa iti oferim cele mai sigure contacte pentru a beneficia de un montaj perfect!
• In ceea ce priveste intretinerea utilajului tau pe termen lung, putem stabili impreuna un plan personalizat
• Daca apar defectiuni grave iar utilajul tau nu mai poate fi clintit din loc, nu te ingrijora! Indiferent in ce zona te afli, trimitem catre tine o echipa de profesionisti colaboratori, gata sa intervina pentru a te pune in miscare!
Acest pinion punte Carraro 140415 este pe lista pieselor de incredere si poate fi achizitionat fara probleme, se livreaza cu un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni! Il poti folosi daca apar defectiuni din fabrica, desi experienta ne-a aratat ca sunt extrem de rare aceste situatii!
Daca esti convins ca acest pinion butuc Carraro 140415 este 100% compatibil cu utilajul tau, plaseaza o comanda catre agentii nostri, telefonic sau direct in site-ul nostru! Expedierea produselor noastre se face imediat, iar clientul intra in posesia lor in aproximativ 24 de ore, oriunde in tara, cu plata ramburs.
Daca iti doresti sa ne faci o vizita la sediul nostru, poti ridica si personal comenzile tale.

Iata acel moment, primul de altfel, cand trebuie sa iei cea mai buna decizie, pentru a avea grija de sanatatea pe termen lung a noii tale achizitii. Recomandam sa apelezi la un profesionist, care a mai asamblat si alte transmisii finale, intrucat in acest caz este nevoie de atentie sporita! Pozitionarea corecta a tuturor pieselor din angrenaj, lubrifierea si etansarea ansamblului reductor pot asigura o durata de exploatare fara probleme, iar investitia ta ar fi tot mai profitabila.
Asigura-te ca elementele conexe nu sunt afectate!
Cumva, este cel mai bun moment pentru a face cateva modificari in ansamblul reductor! Capul de planetara si coroana transmisiei finale ar trebui sa aiba dantura intacta. De cele mai multe ori insa, si ele trebuie inlocuite. De asemenea, pentru refacerea etanseitatii transmisiei finale, se recomanda noi simeringuri si oringuri. Iar pentru o functionare cu o frecare cat mai mica, se recomanda si verificarea acelor de rulmenti!

Specificatii tehnice:

• Diametrul interior: 49mm
• Diametrul exterior: 101mm
• Inaltime: 46mm
• Dantura: 31 de dinti
Trimite mesaj
Din Gura in Gura