Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru punte Carraro 140415

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Punte Carraro 140415
Out Of stock
Descriere
Daca utilajul tau are simptome neplacute si stii ca a fost supraincarcat sau supus unor socuri mecanice, atunci e posibil sa ai nevoie de un nou set de pivoti. Un pivot pentru punte Carraro 140415 asigura sustinerea greutatii utilajului si o virare eficienta, este o piesa moderna, lucrata cu atentie intr-un atelier de specialitate, tocmai pentru a sustine activitatea ta pe teren.

Produs dintr-un metal de inalta calitate si supus unui tratament termic eficient, acest pivot punte Carraro 140415 promite sa nu fie predispus la rupturi, o perioada indelungata.

Daca te-ai hotarat sa cumperi un pivot punte Carraro 140415, afla ca ai facut o alegere excelenta si il poti regasi chiar acum in site-ul nostru.
Se poate comanda usor si poate veni in intampinarea ta, oriunde te-ai afla.

Experienta din domeniul utilajelor ne-a invatat cate ceva despre viata de santier si cat de mult poate sa conteze puterea utilajelor in activitatea muncitorilor. Noi stim cel mai bine ca, orice defectiune tehnica ai avea, aceasta reprezinta o pierdere masiva de timp si de bani pentru afacerea ta.

Conteaza pe agentii nostri si afla ca ei sunt instruiti pentru a fi prompti si a te ajuta sa gasesti solutii pentru problemele tale.

Pivotul pentru punte Carraro 140415 poate fi cumparat cu maximum de incredere. Garantia lui se incadreaza pe o perioada de 6 luni si acopera acele neplacute defecte din fabrica, de care ne temem toti.

Dincolo de garantia propriu-zisa, pentru a evita uzura prematura a pivotului, ar mai fi niste pasi de urmat. Piesele utilajului tau trebuie intretinute asa cum le place lor, chiar daca tu nu esti obisnuit cu ideea. Ceea ce ar trebui sa faci este sa inveti mici trucuri despre cum sa te comporti intr-o zi normala de munca.
Ia legatura cu agentii nostri si vei primi, fara ezitare, toate informatiile care crezi ca te-ar putea ajuta sa mentii utilajul tau mobil cat mai mult.

Produsele noastre se pot comanda foarte repede, direct din site sau la telefon. Livrarea lor se face in orice zona a tarii, in aproximativ 24 de ore (atat cat depinde de noi), iar plata se face ramburs.
Nu trece cu vederea un lucru foarte important! Daca esti clientul nostru si treci printr-o situatie neplacuta, cum ar fi sa ai utilajul imobilizat pe teren, ne poti cere ajutorul! Acesta este motivul pentru care colaboram cu profesionisti din mai multe zone ale tarii: vrem sa fim la dispozitia ta in acele momente in care poate nu stii ce sa faci.

Toti cei care cumpara piese din depozitul nostru sunt sfatuiti sa le monteze intr-un atelier de specialitate. In mod special, pentru montajul unui pivot, numai un profesionist ar putea cunoaste cele mai multe particularitati la care trebuie sa fie atent.

E putin mai complicat... pivotul se monteaza pe fuzeta, dupa ce i-a fost montata bucsa la presa. Greutatea fuzetei trebuie asigurata, altfel pivotii sau planetara pot suferi tensiuni in timpul montajului... Mecanicul are tabieturile lui, mai ales unul pasionat.

Toate aceste informatii vin in intampinarea ta, pentru a-ti fi de folos in intretinerea utilajului. Am capatat un deosebit respect pentru aceasta arie industriala. Sustinerea noastra este de fapt o constientizare a faptului ca avem nevoie de voi, iar voi aveti nevoie de sustinere. Nu ezita sa vorbesti cu noi, oricate intrebari ai avea, important e sa le gasim un raspuns.

Specificatii tehnice:
- distanta dintre centrele gaurilor: 72mm, 62mm
- diametru bucsa: 35mm
- diametru saiba: 56mm
- inaltime: 62mm
Gresor M6x1

Codul produsului: EST83IHW-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura