Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana pentru punte Carraro 644989

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Punte Carraro 644989
Cod produs
UVTSYGJR-A
Out Of stock
Descriere
Daca iti doresti piese de ultima generatie si servicii de consultanta peste asteptarile tale (in cazul acesta sunt gratis), atunci bine ai venit! Gazduim absolut tot ce ti-ar putea fi de folos pentru reparatii, imbunatatiri tehnice si imbunatatirea conduitei tale la lucru!
Aceasta coroana punte Carraro 644989 este o piesa etalon in categoria ei, o creatie cu adevarat speciala si intens solicitata!

Cere acum oferta! Avem piese de schimb de inalta calitate, cu adevarat utile pe termen lung!
Scopul nostru este sa iti oferim piese rezistente in timp, super fiabile si care sa-ti foloseasca mai mult decat te-ai astepta! Aceasta coroana pentru punte Carraro 644989 se fabrica intr-un laborator super special, alaturi de profesionisti responsabili! Este conceputa dintr-un aliaj metalic tratat termic si se comporta excelent in a-si indeplini rolul: ajuta la un cuplu sporit in cadrul angrenajului transmisiei finale!
Se poate folosi o singura coroana reductor sau mai multe platouri de reductie, in functie de cat de mare este utilajul!

Alaturi de noi primesti suport permanent si rezolvarea tuturor problemelor!
• Inca de la selectia piesei tale de schimb, te asistam pentru a fi siguri ca ai facut o alegere compatibila cu modelul tau
• Suntem oricand dispusi, la solicitarile tale, sa-ti livram informatii, sfaturi si recomandari sigure pentru un montaj perfect
• Agentii nostri te pot ajuta sa stabilesti un plan personalizat de mentenanta al utilajului tau
• Suntem gata sa intervenim cu reparatii de urgenta atunci cand utilajul tau prezinta defectiuni grave! Venim chiar catre tine pentru a te scoate din impas, indiferent in ce zona te-ai afla, alaturi de echipa noastra mobila de profesionisti!

Aceasta coroana punte Carraro 644989 indeplineste toate conditiile pentru a fi o piesa demna de increderea ta! Detine un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica, pe care il vei primi la livrarea coletului si pe care il poti folosi in situatii specifice!

Daca te-ai hotarat sa achizitionezi o coroana punte Carraro 644989 poti face asta cu un simplu ape telefonic la unul dintre numerele afisate pe aceasta pagina. Sau poti inregistra cererea ta direct pe site-ul nostru, iar agentii nostri vor prelucra datele tale in cel mai scurt timp!
Vei primi produsul in aproximativ 24 de ore, oriunde in tara, cu plata ramburs.
Poti sa ridici si personal produsele tale, bineinteles, daca este mai comod pentru tine asa, direct din sediul nostru!

Monteaza aceasta coroana de butuc alaturi de profesionisti cu experienta! O asamblare perfecta a tuturor pieselor din angrenaj, lubrifierea si etansarea ansamblului reductor pot asigura o durata de exploatare fara probleme. Daca nu stii exact unde sa-ti expui utilajul, ai in vedere ca iti putem oferi in orice moment o recomandare sigura!
Trateaza cu responsabilitate si celelalte elemente conexe!
Este momentul oportun sa faci un montaj optim, asa ca nu ignora si celelalte piese care ar putea avea urme de uzura si care ar necesita inlocuire. Este vorba despre pinioanele planetare, simeringuri si oringuri!

Specificatii tehnice:
• Dantura: 60 dinti
• Diametrul interior masurat din varful dintelui: 175mm
• Diametrul interior masurat de la baza dintelui: 182mm
• Diametrul exterior 202mm
• Inaltimea totala: 55mm
• Inaltimea danturii: 39mm

Codul produsului: UVTSYGJR-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura