Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru punte Carraro 644989

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Punte Carraro 644989
Out Of stock
Descriere
Daca vrei produse up to date si consultanta de cea mai buna calitate, bine ai venit la noi, ne face placere sa iti putem fi de folos!
Cum am ajuns noi sa recomandam cu atata hotarare acest pivot punte Carraro 644989, vei afla imediat, intrucat elementul se bucura de recomandari dintre cele mai diverse din partea producatorilor si ale utilizatorilor.

Rasfoieste prin site-ul nostru si vei vedea ca avem produse de top!
Un pivot pentru punte Carraro 644989 este fabricat intr-unul dintre cele mai moderne ateliere de creatie tehnica, de catre o echipa de profesionisti cu experienta. Produs dintr-un metal de inalta calitate, a fost tratat termic si testat o perioada mai indelungata, pentru a scadea la minim sansele ca acesta sa se poata rupe. Momentul acela cand se poate rupe pivotul iese complet din discutie si ar fi bine sa nu ti se intample niciodata.

Acest pivot punte Carraro 644989 se afla chiar acum in depozitul nostru si poate fi livrat in orice zona din tara, in cel mai scurt timp.

Intrucat vrei sa investesti in mod inteligent si te gandesti la cele mai folositoare solutii, ai vrea sa stii daca esti asigurat in situatia in care noua achizitie are cumva defectiuni din fabrica. Ei bine, un pivot punte Carraro 644989 detine o garantie de 6 luni ce iti va fi predata la livrare, alaturi de factura si produs.

Afacerea ta va avea numai de castigat!
Intrucat intotdeauna este loc de mai bine, ia atitudine si investeste cu incredere in intretinerea produselor tale. Pentru cateva sfaturi referitoare la ce ai putea face, vorbeste cu agentii nostri. Clientii nostri primesc un serviciu gratuit de consultanta extrem de util pentru tine si intretinerea pe termen lung a utilajelor.

Aceasta ar fi cu adevarat o investitie inteligenta, iar rezultatele nu ar intarzia sa apara!

Poti deveni proprietarul unui pivot punte Carraro 644989 chiar acum, daca plasezi comanda ta la telefon, sau on-line din site-ul nostru. Noi ne ocupam imediat de expedierea produselor tale, iar tu poti intra in posesia lor in aproximativ 24 de ore, oriunde te-ai afla, cu plata la livrare.
Daca esti curios sa ne vizitezi si sa cunosti personal agentii nostri, te asteptam la sediul nostru de pe langa Bucuresti, pentru a ridica chiar tu produsele tale.

Tuturor clientilor nostri le recomandam sa ia o decizie corecta si sa nu sara peste etape in privinta montajului.
Montajul se face cu atentie, conform specificatiilor producatorului.
Numai un mecanic cu experienta este in masura sa monteze o piesa de acest gen, intr-un mod pe deplin corect. O piesa montata corect va functiona mai mult timp, pe cand o piesa montata gresit se va distruge imediat. Decat sa fii nevoit sa faci investitii la nesfarsit, alege calea unui atelier de specialitate si vei fi fericitul castigator al tuturor avantajelor.

Specificatii tehnice
- distanta dintre centrele gaurilor: 72mm, 62mm
- diametru bucsa: 35mm
- diametru saiba: 56mm
- inaltime: 62mm
Gresor M6x1

Codul produsului: XUK9EMNQ-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura