Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana de butuc pentru punte Carraro 145811

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Punte Carraro 145811
Cod produs
HB84DW5L-C
Out Of stock
Descriere
Alaturi de noi poti sa traiesti o experienta completa, piese si servicii de cea mai buna calitate! Magazinul nostru cuprinde tot ce iti trebuie pentru imbunatatirea activitatii de productie si pentru evitarea acelor momente de intrerupere!
Aceasta coroana butuc punte Carraro 145811 este super bine cotata in categoria produselor de transmisie si se regaseste chiar acum pe stocul nostru! O poti accesa foarte usor!

Produsele noastre sunt super rezistente, o investitie pe termen lung pentru afacerea ta! Cere acum o oferta si te convingi!
O asemenea coroana de butuc pentru punte Carraro 145811 este fabricata intr-un laborator de creatie tehnica incredibil de dezvoltat si intruneste toate calitatile pentru a-si indeplini cu succes rolul. Ceea ce face mai exact este sa optimizeze cuplul din angrenajul transmisiei finale si sa sustina perfect miscarea de rotatie a pinionilor planetari! Este conceputa sa reziste indelungat, prelucrata fiind dintr-un aliaj metalic de inalta calitate, tratat termic!

Apeleaza la noi pentru orice ajutor! Raspundem cu promptitudine!
Agentii nostri manifesta o preocupare constanta fata de clienti si nevoile pe care acestia le au. Suntem gata sa raspundem solicitarilor tale, indiferent care este situatia care te nemultumeste!

Alaturi de noi poti sa fii sigur ca alegi piesa perfect compatibila
Suntem dispusi sa iti oferim chiar si cele mai fine detalii despre produse sau chiar contacte sigure pentru montaj
Impreuna realizam un plan personalizat de intretinere al utilajului tau
Venim catre tine atunci cand ai defectiuni grave, precum imobilizarea utilajului! Indiferent unde te afli, fii sigur ca vei primi o echipa de profesionisti gata sa te asiste de urgenta la fata locului

Aceasta coroana butuc punte Carraro 145811 este pe lista produselor tale de incredere, intrucat detine o garantie de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Poti sa achizitionezi o coroana butuc punte Carraro 145811 printr-un simplu apel telefonic catre unul dintre numerele afisate pe aceasta pagina! Poti, la fel de usor, sa inregistrezi o cerere direct in site-ul firmei!
Facem o expediere rapida, iar produsul va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, oriunde in tara, cu plata la livrare! Poti sa ridici si personal comenzile tale, din cadrul sediului nostru!

Cu siguranta vrei sa iti protejezi proaspata achizitie, asa ca este momentul sa te orientezi catre un atelier de specialitate! Montajul trebuie sa fie realizat de un profesionist experimentat, care a mai asamblat transmisii finale. Daca montajul este executat conform cu toate specificatiile producatorului, piesa isi poate extinde durata de functionare neasteptat de mult!
Ai grija si de elementele conexe, pentru un montaj complet!
Elemente precum pinioane planetare, simeringuri si oringuri, si ele trebuie verificate si inlocuite daca prezinta urme de uzura!

Specificatii tehnice:
• Dantura: 60 dinti
• Diametru interior masurat din varful dintelui: 175mm
• Diametru interior masurat de la baza dintelui: 182mm
• Diametru exterior 202mm
• Inaltime totala: 55mm
• Inaltimea danturii: 39mm

Codul produsului: HB84DW5L-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura