Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Grup conic pentru punte Carraro 142743

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Punte Carraro 142743
Cod produs
CBWDX5KF-A
Out Of stock
Descriere
Lasa-te inspirat de aceasta platforma tehnica, un depozit pentru care facem eforturi temeinice si alaturi de care speram sa iti putem veni in ajutor! Ne dorim rezultate concrete pentru clientii nostri, asadar, daca inca nu ai aflat, noi te putem sprijini in orice situatie, prin serviciul nostru gratuit de consultanta!
Acest grup conic punte Carraro 142743 este disponibil pe stoc si poate fi livrat catre tine in orice zona din tara!

Cere acum o oferta, avem piese sunt atent selectionate, perfecte pentru activitatea ta de productie!
Acest grup conic pentru punte Carraro 142743 este tot ce iti trebuie pentru a aduce imbunatatiri utilajului tau. Este fabricat pe teritoriul Italiei, intr-unul dintre cele mai performante laboratoare tehnice din lume, sub atenta observatie a profesionistilor.
Rolul componentei este de a transmite cuplul de putere de la cardan catre diferential si planetare.

Grupul conic contine:
• Pinionul de atac
• Coroana de atac
• 4 saibe distantiere

Agentii nostri sunt gata sa rezolve orice situatie!
Clientii nostri primesc, fara exceptie, serviciul nostru gratuit de consultanta! Alaturi de noi vei primi si cele mai fine detalii despre piesele de schimb, vei fi sigur ca alegi modelul potrivit si ca apelezi la profesionistul care sa o monteze corect.
Suntem gata sa iti oferim suportul, fie ca ai nevoie de o simpla informatie, fie ca ai nevoie de asistenta tehnica de urgenta in caz de imobilizare pe teren!
Alaturi de noi te vei simti temeinic protejat si iti vei putea pune utilajul in miscare, chiar dupa cele mai ingrijoratoare defectiuni.

Poti achizitiona cu incredere acest grup conic punte Carraro 142743 intrucat se livreaza alaturi de un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica.

Poti sa cumperi acest grup conic punte Carraro 142743 printr-un simplu apel telefonic la unul dintre numerele afisate pe aceasta pagina. Daca preferi varianta online, poti sa inregistrezi cererea ta direct in site-ul nostru! Vei vedea ca un agent va prelucra imediat datele tale si va face o expediere rapida. Produsul ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, oriunde in tara, cu plata la livrare.
Daca vrei sa preiei personal comanda ta, te asteptam direct la sediul nostru!

Ai putea sa apelezi la un atelier de specialitate sau, daca nu cunosti unul, vorbeste cu noi pentru a obtine o recomandare sigura. Important este ca utilajul tau sa fie asistat de un profesionist cu experienta si piesele sa beneficieze de un montaj optim. In acest fel ansamblul va functiona corect, o perioada mult mai indelungata.
Evita improvizatiile si serviciile indoielnice!

Specificatii tehnice:
• Pinionul de atac are 21 de dinti la prinderea de flansa cardanului
• Pinionul de atac are 12 dinti la capatul conic
• Coroana de atac are 32 de dinti

Codul produsului: CBWDX5KF-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura