Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering Fendt 34051910

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fendt 34051910
Cod produs
HEPFC5VS-A
Out Of stock
Descriere
Depozitul nostru este cartea noastra de vizita, este locul preferat de clientii nostri din toate zonele tarii, intrucat acestia gasesc alaturi de noi suportul lor temeinic in activitatea de productie. Fie ca sunt muncitori agricultori sau constructori, toti clientii nostri primesc consultanta, extrem de folositoare in dezvoltarea afacerilor.

Acum iti propunem acest simering Fendt 34051910 - un reper excelent, extrem de bine cotat printre utilizatori. Produsul este disponibil permanent, alaturi de o multitudine de alte simeringuri, intrucat sunt atat de necesare tuturor utilajelor.

Avem piese de schimb de ultima generatie, cere acum o oferta si te convingi!
Un asemenea simering Fendt 34051910 este fabricat in cadrul unui laborator tehnic de ultima generatie de pe teritoriul Italiei. Fiind original Carraro, intruneste toate calitatile pentru a-si indeplini excelent rolul. Acest simering butuc etanseaza transmisia finala la locul montajului acestuia pe fuzeta. Etanseaza perfect interiorul si pastreaza impuritatile la distanta, pentru o protectie eficienta. Pentru ca trebuie sa reziste coroziunilor declansate de ulei si carburanti, este prelucrat dintr-o combinatie de NBR si metal, cu o concentratie mare de nitril.

Consultanta tehnica gratuita, cu o multime de avantaje!
Pentru ca o piesa de schimb de calitate trebuie montata si intretinuta corect, noi oferim clientilor nostri un serviciu gratuit de consultanta, ce iti poate aduce multiple alte avantaje.
• Te sustinem atunci cand trebuie sa faci o selectie, pentru ca achizitia ta sa fie perfect compatibila cu modelul pe care il detii
• Suntem dispusi sa iti oferim informatii si recomandari de incredere pentru montaj, ori de cate ori ai nevoie
• Alaturi de noi poti sa intocmesti un plan personalizat de intretinere al utilajului tau
• Te ajutam cu reparatii, chiar si atunci cand esti imobilizat pe teren. Oriunde ai fi, ne grabim sa trimitem catre tine o echipa de profesionisti gata sa actioneze de urgenta pentru a pune utilajul in miscare

Acest simering Fendt 34051910 este afacerea ta cea mai buna, intrucat detine un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni. Acesta iti este incredintat la livrarea coletului, alaturi de factura si poate fi folosit pentru defectiunile din fabrica. Aceste situatii au o probabilitate foarte mica sa se intample, insa alaturi de noi vei gasi o rezolvare in favoarea ta.

Daca esti hotarat sa achizitionezi un simering Fendt 34051910 tot ce trebuie sa faci este sa apelezi unul dintre numerele afisate pe aceasta pagina. Poti, de asemenea, sa faci o comanda online, inregistrand o cerere direct pe site-ul firmei. Expediem cat putem de rapid, iar tu vei intra in posesia produsului tau in aproximativ 24 de ore, oriunde in tara, cu plata ramburs.
Produsele pot fi preluate si personal din cadrul sediului nostru.

Montajul unui simering necesita o atentie deosebita, cu atat mai mult daca vrei sa te bucuri de noua ta achizitie timp indelungat! Respecta indicatiile noastre si expune utilajul tau exclusiv unui atelier de specialitate, caci asa nu vei risca sa-ti pierzi propria investitie.
O piesa de schimb inalt calitativa, care a fost montata corect, va avea o perioada extinsa de functionare!

Specificatii tehnice:
• Diametru interior 150mm
• Diametru exterior 180mm
• Inaltime exterioara 14.5mm
• Inaltime interioara 16mm

Codul produsului: HEPFC5VS-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura