Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot Landini 3694453M1

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Landini 3694453M1
Out Of stock
Descriere
Acceseaza depozitul nostru si vei descoperi un adevarat univers tehnic ce gazduieste absolut tot ce ti-ai putea dori pentru utilajul tau. Suntem gata sa-ti oferim sprijinul nostru, pentru ca tu sa beneficiezi de o activitate fara intreruperi, cumparand produsele noastre care au trecut prin filtrul calitatii.
De exemplu, acest pivot Landini 3694453M1 pe care il cauti, este o piesa de transmisie super bine cotata. O piesa necesara, cu multiple aplicatii, cu recomandari excelente, pe care ne straduim sa o aducem permanent pe stoc! Te poti servi de ea in orice moment, intrucat noi o putem livra catre tine, in orice zona din tara.

Gazduim piese de inalta calitate si nu ne abatem de la propriile noastre criterii!
Acest pivot Landini 3694453M1 este fabricat cu responsabilitate, dintr-un aliaj metalic durabil, ce il face sa reziste celor mai puternice tensiuni.
Rolul principal pe care acesta il detine este ca mentine echilibrul perfect al utilajului si sustine toata greutatea lui, in siguranta. Cu acest pivot nu trebuie sa iti faci griji, se comporta excelent la conditii grele si la cele mai dificile viraje.

Serviciul nostru gratuit de consultanta este cu adevarat special!
Ceea ce ne diferentiaza pe noi de ceilalti este preocuparea pe care o avem fata de nevoile clientilor. Stim intotdeauna ce iti lipseste si putem sa te ajutam sa gasesti metode personalizate de intretinere ale utilajului tau, pe termen lung. Suntem disponibili pentru tine, fie ca ai nevoie de un simplu sfat pentru montaj, fie ca ai defectiuni ingrijoratoare si esti imobilizat. Atunci cand situatia o impune, venim catre tine pentru a-ti oferi asistenta tehnica de urgenta si a te scoate din impas.

Poti sa ai incredere deplina in acest pivot Landini 3694453M1 intrucat el detine o garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica. Il vei primi, negresit, la livrarea coletului, alaturi de factura!

Daca vrei sa cumperi acest pivot Landini 3694453M1 apeleaza la unul dintre numerele afisate pe aceasta pagina. Sau inregistreaza cererea ta pe site-ul firmei. Echipa noastra se ocupa de o expediere rapida, iar tu vei primi coletul tau in aproximativ 24 de ore, oriunde in tara, cu plata ramburs.
Produsele te pot astepta si la sediul nostru, daca iti doresti sa le ridici personal.

Monteaza piesele de schimb cu responsabilitate, intrucat numai asa vei avea siguranta ca ele vor functiona o perioada de timp cat mai extinsa. Apeleaza la serviciile calificate ale unui profesionist, iar daca nu stii incotro sa te duci, cere cu indrazneala cateva recomandari de la agentii nostri!

Specificatii tehnice
• Prinderea pivotului se face in 4 puncte, pe fuzeta.
• Distanta dintre centrele gaurilor, pe o latura, este de 50mm, respectiv 56mm.
• Diametrul boltului este de 35mm la locul de montare a bucsii, 45mm la baza cilindrului.

Codul produsului: I9MOKBCV-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura