Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot Dressta 852041244

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dressta 852041244
Out Of stock
Descriere
Depozitul nostru adaposteste piese de schimb si consumabile de inalta calitate, pentru aducerea carora s-au facut eforturi de selectie. Alaturi de noi poti sa te bucuri de o experienta completa, intrucat serviciile noastre de calitate sunt intovarasite de o echipa extrem de implicata in activitatea ta de productie. Produsul pe care il cauti, acest pivot Dressta 852041244 este o piesa de transmisie ce inregistreaza cereri multiple din partea agricultorilor si constructorilor din toata tara. Fiind piesa atat de apreciata, se regaseste permanent pe stocul nostru si poate fi livrata catre tine in orice moment.

Depozitul nostru, un univers tehnic extrem de bine dotat! Cere o oferta si te convingi!
Acest pivot Dressta 852041244 este fabricat intr-un laborator de creatie tehnica de ultima generatie, alaturi de o echipa de ingineri cu experienta. Produs dintr-un material extrem de dur, un aliaj metalic tratat termic, prezinta o rezistenta incredibila la socuri, tensiuni!
Se comporta excelent in cele mai strasnice zile de munca si are sanse aproape inexistente de ruptura.
Rolul pivotului este de a mentine echilibrul utilajului si de a sustine toata greutatea lui in siguranta, participand la un viraj eficient.

Clientii nostri beneficiaza permanent de consultanta de calitate!
Suntem alaturi de tine si intelegem foarte bine nevoia ta de a fi temeinic asistat tehnic. Stim foarte bine ce inseamna o zi de munca pierduta, asa ca ne implicam oricand, la solicitarile tale, pentru a imbunatati mersul lucrurilor. Alaturi de noi iti vei cunoaste mai bine utilajul si vei invata cateva trucuri specifice de intretinere ale modelului pe care il detii. Suntem gata sa iti oferim asistenta atunci cand ai nevoie de un simplu sfat, dar si atunci cand se impun adevarate interventii de urgenta. In caz de imobilizare sau alte defectiuni grave, suntem gata sa venim catre tine cu o echipa de profesionisti, pentru a te scoate din aceasta neplacuta situatie.

Poti sa achizitionezi fara griji acest pivot Dressta 852041244 intrucat el detine un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica.
Apeleaza-ne cand esti in dificultate!
Nu uita sa colaborezi cu agentii nostri, indiferent ce situatie vei intalni. Desi aceste defectiuni sunt extrem de rare, totusi e bine sa ai in vedere ca vom gasi impreuna o solutie eficienta si in favoarea ta.

Acest pivot Dressta 852041244 se poate comanda chiar acum, printr-un apel telefonic la unul dintre numerele afisate pe aceasta pagina. Agentii nostri prelucreaza, insa, si cereri inregistrate direct pe site-ul firmei. Vei vedea ca ne implicam in expedierea rapida a produselor tale, iar tu vei intra in posesia lor in aproximativ 24 de ore. Livram produse in orice zona din tara, iar plata se face la primirea coletului.
Poti ridica si personal comenzile tale, bineinteles, din sediul nostru de pe langa Bucuresti.

Pentru o viata cat mai lunga si o functionare perfecta a pieselor de schimb, recomandam clientilor nostri sa apeleze la serviciile calificate ale profesionistilor. Cel mai bine ar fi sa respecti indicatiile noastre si sa expui utilajul atelierelor de specialitate. O greseala de montaj provenita din improvizatii sau servicii indoielnice iti va compromite piesa de schimb in cel mai scurt timp.
Avem o multime de recomandari pentru tine!
Pretuieste investitiile tale si valideaza-le cu responsabilitate. Iar daca nu stii unde sa te duci, atunci ar fi momentul sa ne apelezi pentru cateva recomandari. Vom gasi impreuna o solutie potrivita, aproape de zona ta!

Specificatii tehnice
• Prinderea pivotului se face in 4 puncte, pe fuzeta.
• Distanta dintre centrele gaurilor, pe o latura, este de 50mm, respectiv 56mm.
• Diametrul boltului este de 35mm la locul de montare a bucsii, 45mm la baza cilindrului.

Codul produsului: B82KR3NU-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura