Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot Astec 122265A1

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Astec 122265A1
Out Of stock
Descriere
Depozitul nostru este caracterizat de cele mai multe ori ca fiind un adevarat univers tehnic. Gazduieste piese de schimb de ultima generatie ce au ajuns pe rafturi cu multe eforturi si care au trecut prin propriul nostru filtru: cel al calitatii.
Fie ca ai nevoie de imbunatatiri sau reparatii serioase, nu ne lipseste nimic din ceea ce ar putea sa te sustina tehnic. Daca ai cautat acest pivot Astec 122265A1 este posibil sa ai nevoie de cateva schimbari pe la piesele de transmisie.

Avem piese de o rezistenta garantata!  Cere acum o oferta si te convingi!
Un astfel de pivot Astec 122265A1 este o piesa mica, dar care are o putere de sustinere formidabila. Contribuie la o echilibrare perfecta a utilajului, la sustinerea lui in totalitate si la un viraj eficient, indiferent de conditiile de lucru.
Este fabricat dintr-un aliaj metalic care a primit tratamente termice si a fost testat in laborator pentru siguranta muncitorilor, asa ca are cele mai scazute sanse de a se rupe.

Cere consultanta gratuita si vei castiga timp pretios!
Solicita cu indrazneala ajutorul nostru, oricare ar fi nelamurirea ta. O simpla informatie, cum ar fi o recomandare pentru montaj, ar putea sa te ajute enorm. Fiecare pas pe care il faci poate avea ecouri in intretinerea utilajului. Este posibil sa ajungi sa iti cunosti mai bine utilajul alaturi de noi, iar el sa inceteze sa-ti mai faca surprize neplacute.
Pretuim timpul tau si stim cat de mult inseamna o zi de munca pierduta, asa ca bazeaza-te pe noi pentru a evita intreruperile.

Atunci cand achizitionezi un pivot Astec 122265A1 poti sa fii complet relaxat. Calitatea piesei este garantata de insusi producatorul ei, Original Carraro, care o livreaza alaturi de un certificat de garantie, valabil pe o perioada de 6 luni.
In aceasta perioada vei fi complet acoperit pentru defectiunile acelea din fabrica, neplacute intr-adevar, dar care sunt foarte rar intalnite.

Plaseaza comanda ta catre agentii nostri, printr-un apel telefonic sau direct in site-ul firmei. Un astfel de pivot Astec 122265A1 va ajunge in posesia ta in aproximativ 24 de ore, oriunde in tara, cu plata la primirea coletului.
Produsele comandate pot fi ridicate personal din sediul nostru, asa ca esti asteptat cu drag sa facem cunostinta!

Montajul pieselor de schimb poate fi o adevarata aventura daca te abati de la indicatiile specialistitlor. Insusi producatorul poate trimite produsul cu propriile lui indicatii de implrmentare. Ia atitudinea corecta si expune utilajul unui atelier de specialitate.
Daca nu cunosti profesionisti cu experienta, avem o multime de recomandari pentru tine. Hai sa o gasim impreuna pe cea mai potrivita!

Specificatii tehnice

• Prinderea pivotului se face in 4 puncte, pe fuzeta.
• Distanta dintre centrele gaurilor, pe o latura, este de 50mm, respectiv 56mm.
• Diametrul boltului este de 35mm la locul de montare a bucsii, 45mm la baza cilindrului.

Codul produsului: JPUVZ9OG-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura