Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot Astec 122259A1

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Astec 122259A1
Out Of stock
Descriere
Daca vrei sa primesti servicii de cea mai buna calitate si sa cunosti cele mai moderne piese de schimb pentru utilajul tau, bine ai venit la ACN Piese Utilaje! Acest pivot Astec 122259A1 este o piesa de transmisie super moderna si o recomandam ca fiind una dintre cele mai bune din aceasta categorie.

Un pivot Astec 122259A1 se fabrica intr-un laborator tehnic modern si extrem de bine utilat, alaturi de o echipa de tehnicieni cu experienta relevanta, responsabili si pasionati. Piesa este lucrata si produsa dintr-un metal extrem de calitativ, foarte durabil, care a primit tratamente termice si indelungate testari, pentru siguranta ta.
Produsul este extrem de fiabil, compatibil cu nenumarate modele si se regaseste permanent pe stoc, disponibil oricand pentru a fi livrat catre tine.

Acest pivot Astec 122259A1 detine garantie pentru o perioada de 6 luni, ce acopera toate acele defectiuni din fabrica. Pentru un plus de incredere pentru tine, ia legatura cu agentii nostri, pentru a le cere toate detaliile necesare.

Nu uita ca si cele mai mici gesturi in intretinerea utilajului tau iti pot aduce rezultate excelente, iar afacerea ta va fi in castig. Poti intreprinde un plan de mentenanta alaturi de consultantii nostri, iar acest lucru nu te costa nimic. Esti clientul nostru si beneficiezi de un serviciu gratuit de consultanta, extrem de util pentru bunul mers al activitatii tale de productie.

Cumpara acum un pivot Astec 122259A1 plasand comanda ta la telefon sau direct in site-ul nostru. Livrarea coletului tau o vom face in aproximativ 24 de ore, in orice zona din tara, iar plata se face ramburs.
Daca iti doresti sa ne vizitezi, suntem bucurosi sa te primim oricand si poti sa profiti de ocazie daca te hotarasti sa ridici personal comenzile tale.

In privinta montajului, noi sfatuim cu fermitate ca acesta sa se efectueze exclusiv intr-un atelier de specialitate. A-ti expune utilajul unor metode neprofesionale este pe cat de periculos, pe atat de riscant. Piesele de schimb ajung sa se distruga foarte repede, daca nu au fost montate corect.
Mergi pe mana unui mecanic cu experienta, el va respecta toate indicatiile producatorului, iar piesa isi va extinde extrem de mult perioada de functionare la capacitatea ei maxima.

Specificatii tehnice
- distanta dintre centrele gaurilor: 72mm, 62mm
- diametru bucsa: 35mm
- diametru saiba: 56mm
- inaltime: 62mm
Gresor M6x1

Codul produsului: RHTIK7AW-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura