Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru tractor Claas Ares 697

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Claas Ares 697
Out Of stock
Descriere
Depozitul nostru este cartea noastra de vizita, reprezinta implicarea noastra in totalitate si a devenit unul dintre cei mai puternici asistenti tehnici pentru muncitorii din toate zonele tarii. Acest pivot tractor Claas Ares 697 este o piesa de transmisie extrem de uzuala, gazduita alaturi de cele mai moderne piese de pe piata! Primeste cele mai interesante recomandari si se bucura de livrari intense din depozitele noastre catre toate regiunile din tara.

Un pivot pentru tractor Claas Ares 697 este fabricat intr-un atelier de creatie tehnica de ultima generatie, sub indrumarea unei echipe de ingineri pasionati si extrem de responsabili. Cum altfel, avand in vedere ca aceasta piesa este responsabila cu echilibrul si sustinerea in totalitate a utilajului, rezistand celor mai puternice socuri si celor mai dificile viraje.

Un astfel de pivot tractor Claas Ares 697 nu te va lasa imobilizat intr-o zi obisnuita de munca, este produs dintr-un aliaj metalic de inalta calitate ce a primit nenumarate tratamente termice si a fost testat in laboratorul Original Carraro de pe continentul nostru.

In cazul in care inca nu te-ai convins ca acest pivot tractor Claas Ares 697 merita achizitionat cu toata increderea, afla ca el dispune de un certificat de garantie, pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica, care iti va fi incredintat la livrarea coletului, alaturi de factura.
Daca apar nemultumiri sau situatii neplacute neprevazute, ai incredere in agentii nostri, caci ei te vor ajuta sa gasesti o solutie in favoarea ta.

Poti sa cumperi chiar acum un pivot tractor Claas Ares 697 intrucat se gaseste disponibil in depozitul nostru si ar putea fi livrat in orice zona din tara, in aproximativ 24 de ore. Plaseaza, deci, comanda ta catre agentii nostri (telefonic sau pe site-ul firmei), noi vom inainta toate procedurile de prelucrare ale comenzii, iar tu vei plati la livrare.
Cine isi doreste sa ridice personal coletul cu produse, este asteptat direct la sediul nostru de pe langa Bucuresti!

Montajul pieselor de schimb se va efectua exclusiv intr-un atelier de specialitate, cu ajutorul unui profesionist cu experienta. Improvizatiile sau oricare alte metode indoielnice nu vor face altceva decat sa distruga piesa in cel mai scurt timp, iar investita ta sa se piarda. Daca vrei o piesa de schimb functionala o perioada cat mai lunga, nu sari peste aceasta etapa importanta, de altfel prima etapa in intretinerea corecta a piesei de schimb.
Agentii nostri sunt la dispozitia ta cu recomandari!
Poate ca nu cunosti service-uri specifice, insa noi le cunoastem pe cele mai bune si iti putem face recomandari. Asteptam sa ne ceri ajutorul daca nu stii incotro sa te duci.

Specificatii tehnice
- distanta dintre centrele gaurilor: 72mm, 62mm
- diametru bucsa: 35mm
- diametru saiba: 56mm
- inaltime: 62mm
Gresor M6x1

Codul produsului: NWVBH0X9-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura