Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bieleta pentru tractor Claas Ares 697

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Claas Ares 697
Cod produs
AMBV9N4T-A-RA
Out Of stock
Descriere
Aceasta bieleta tractor Claas Ares 697 este o piesa conceputa in cadrul atelierelor Original Carraro, in asa fel incat sa satisfaca nevoile utilajului atunci cand se efectueaza un viraj.
Unul dintre criteriile cele mai importante la selectia acestei piese este calitatea ei, mai exact, rezistenta ei la exploatare intensa. In ideea in care o bieleta uzata poate deveni un factor de risc, care te expune unor pericole, atunci ar fi bine sa fii atent la simptomele utilajului si sa iei atitudine imediat daca:
• Volanul si-a pierdut precizia, nu mai este la fel de sensibil
• Anvelopele s-au uzat intr-un mod atipic, prematur

Piesele noastre sunt o investitie pe termen lung!
Aceasta bieleta pentru tractor Claas Ares 697 este prelucrata impecabil, dintr-un aliaj metalic foarte dur, tratat termic pentru imbunatatirea lui! Detine un rol esential pentru sistemul de directie! Face transferul comenzii de virare de la cilindrul de directie catre capatul de bara de la roata si dispune si de un manson de cauciuc, perfect pentru protejarea articulatiei sferice!

Serviciul gratuit de consultanta, un ajutor concret in activitatea de productie!
Cunoastem in detaliu eforturile pe care le depui pentru a face fata provocarilor zilnice de pe teren. Cunoastem, de asemenea nevoile pe care le are utilajul tau si suntem dispusi sa te ajutam sa intelegi mai bine functionarea lui, intr-un mod personalizat. Respectam timpul tau, asa ca alaturi de noi vei intalni angajati operativi, pregatiti sa raspunda rapid solicitarilor tale!
• Tu ne apelezi, inainte de toate, iar noi preluam situatia ta si ne mobilizam pentru solutionare!
• Departamentul nostru de identificari te ajuta sa gasesti elemente 100% compatibile utilajului pe care il conduci!
• Te ajutam sa stabilesti un plan de intretinere personalizat, pe termen lung!
• Suntem oricand pregatiti sa ne deplasam acolo unde esti imobilizat, pentru reparatii de urgenta la fata locului!
• Oferim recomandari, contacte sigure pentru montaj si informatii de ultima ora despre piese si nu numai...

Aceasta bieleta tractor Claas Ares 697 este un element de transmisie in care poti avea deplina incredere, intrucat detine si un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica.

Daca te-ai hotarat sa cumperi o bieleta tractor Claas Ares 697 atunci vorbeste cu noi! Gasesti contactele noastre pe aceasta pagina! Daca preferi varianta on-line, atunci completeaza aceasta cerere! Asa cum tu te grabesti cu remedierea defectiunilor, ne grabim si noi cu expedierea coletului tau, in orice zona din tara, cu plata ramburs.
Insa ne poti vizita si pe la sediu! Facem cunostinta, vorbim despre piese si ridici personal comanda ta!

Un montaj gresit poate deveni un amestec de comedie cu momente de drama, daca iei decizii neinspirate. O idee excelenta ar fi sa uiti complet de improvizatii si sa ceri o recomandare sigura. Altfel, poti ajunge pe mana unor servicii indoielnice, alese la intamplare. O piesa de schimb careia i se ofera un start corespunzator, asigura o perioada mult mai extinsa de functionare si o performanta mai sporita!

Opteaza pentru un montaj complet si personalizat!
Bieleta se monteaza relativ usor, prin infiletare! Consulta si manualul utilajului! Este un moment perfect pentru reglarea unghiului de fuga al rotilor, asa cum este specificat acolo! Atentie! O bieleta uzata genereaza defectiuni si in articulatia capatului de bara! Atunci cand schimbi bieleta, cel mai bine ar fi sa achizitionezi un cap de bara complet. Astfel nu vei mai avea griji pentru o perioada mult mai indelungata!

Specificatii tehnice:

• Filetul dinspre capatul de bara este M24, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 73mm.
• Filetul dinspre cilindrul de directie este M22, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 30mm.
• Lungimea totala este de 210mm.

Codul produsului: AMBV9N4T-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura