Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru tractor Claas Ares 656

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Claas Ares 656
Out Of stock
Descriere
Utilajul tau are intotdeauna nevoie de variante moderne de piese de schimb, iar tu ai nevoie de consultanta de calitate! La noi vei gasi intotdeauna resurse de ultima generatie, iar echipa noastra este extrem de atasata de nevoile tale!
Hai sa facem cunostinta cu acest pivot tractor Claas Ares 656 - o piesa de transmisie clasica, extrem de uzuala, cu recomandari foarte interesante si vanzari excelente catre muncitori din toate zonele tarii.

Agentii nostri iti pot face o oferta personalizata!
Acest pivot pentru tractor Claas Ares 656 este fabricat cu responsabilitate si produs dintr-un aliaj metalic extrem de durabil,foarte rezistent zilelor intense de munca, socurilor si tensiunilor.
Pivotul este responsabil cu mentinerea in echilibru a utilajului si sustinerea greutatii in totalitate. De asemenea, contribuie la un viraj eficient si te scapa de stresul ca ai putea experimenta acel moment cand pivotul se rupe.

Afla toate beneficiile tale in calitate de client al nostru!
• Daca ai nevoie de ajutor in selectia pieselor
• Daca nu stii unde sa le montezi
• Daca vrei un plan de intretinere a utilajului
• Daca ai defectiuni mai mici sau mai grave sau daca tau este chiar imobilizat

Ei bine, oricare ar fi dificultatea in care te afli, noi suntem disponibili pentru tine, prin serviciul nostru gratuit de consultanta. Iti livram idei, sfaturi, timpul nostru si recomandarile noastre, toate atat de utile activitatii tale, insa fara sa platesti nimic. Iar atunci cand esti imobilizat, putem trimite ajutoare care sa te scoata din impas.
Colaboram cu profesionisti din toate zonele tarii. Iar ei vor raspunde cu promptitudine apelurilor noastre si te vor ajuta sa pui utilajul in miscare.

Un pivot tractor Claas Ares 656 este un element pe care il poti achizitiona cu toata increderea, intrucat detine o garantie ce se extinde pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica.
Daca esti nemultumit sau provocat de situatii neplacute, ai incredere ca angajatii nostri vor gasi o rezolvare favorabila pentru tine.

Daca deja te-ai hotarat sa achizitionezi un pivot tractor Claas Ares 656, poti face acest lucru printr-un simplu apel telefonic catre agentii de vanzari. Sau inregistreaza cererea ta in site-ul firmei. Noi livram produsele noastre oriunde in tara, in aproximativ 24 de ore, cu plata ramburs, asa ca lasa totul pe noi.
Produsele tale pot fi preluate si de catre tine direct din sediul nostru!
Daca este mai comod pentru tine sa ridici piesele comandate direct de la sediul nostru, te asteptam cu drag sa facem cunostinta si sa discutam cateva aspecte importante despre intretinerea lor.

Atunci cand soseste momentul sa montezi piesa proaspat achizitionata, ai grija sa mergi cu utilajul la un service de specialitate. O piesa pe care ti-o doresti sa functioneze cat mai mult timp trebuie sa fie montata conform indicatiilor producatorului, de catre un profesionist cu experienta.

Ai incredere in serviciile calificate!
Iti putem face cateva recomandari foarte bune, in apropierea ta. Asa ca daca nu cunosti ateliere specifice, problema este ca si rezolvata. Trebuie doar sa ne apelezi iar noi vom stii cu se te ajutam.

Specificatii tehnice
- distanta dintre centrele gaurilor: 72mm, 62mm
- diametru bucsa: 35mm
- diametru saiba: 56mm
- inaltime: 62mm
Gresor M6x1

Codul produsului: XBLC8DVG-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura