Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru tractor Claas Ares 630

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Claas Ares 630
Out Of stock
Descriere
Depozitul ACN Piese Utilaje este locul unde vei gasi absolut orice piesa de schimb de care utilajul tau are nevoie pentru a-si imbunatati functionarea. Sustinem activitatea ta de productie in agricultura si constructii, aducand piese moderne si super durabile. Probabil ca utilajul tau are nevoie de cateva noi achizitii, asa ca iti facem cunostinta cu acest pivot tractor Claas Ares 630, o piesa de transmisie uzuala, ce se bucura de interesante review-uri si vanzari excelente.

Solicita cu incredere o oferta personalizata!
Acest pivot pentru tractor Claas Ares 630 a fost considerat una dintre cele mai rezistente piese de transmisie si rezista zilelor de munca intensa, pastrand, in acelasi timp, echilibrul si sustinerea utilajului pe care este montat.

Siguranta ta este pe primul loc!
Cele mai multe testari pentru siguranta utilizatorilor au fost facute intr-unul dintre cele mai performante ateliere tehnice, marca Original Carraro, pentru ca utilizatorii sa se poata folosi cu incredere de o astfel de piesa.

Acest pivot pentru tractor Claas Ares 630 este pe lista pieselor de mare incredere si detine propriul certificat de garantie, pe o perioada de 6 luni, pentru defectele din fabrica.
Inca ar mai fi nenumarate metode prin care piesele de schimb isi pot extinde perioada de lucru fara defectiuni. Varianta cea mai la indemana pentru tine este sa discuti cu agentii nostri si sa faceti impreuna un plan de mentenanta personalizat.

Vrei sa cumperi un pivot tractor Claas Ares 630 si ai aflat ca este 100% compatibil cu modelul pe care il detii? Agentii nostri asteapta sa le confirmi telefonic cererea ta sau inregistrarea ei pe site-ul firmei. In decurs de aproximativ 24 de ore, vei putea intra in posesia comenzii tale, indiferent unde te afi, cu plata la livrare.
Vrei sa ne vizitezi la sediul firmei? Ar fi un prilej excelent pentru a ne cunoaste si pentru a-ti da cateva informatii pretioase referitoare la piesele tale proaspat achizitionate.

Procesul de ingrijire al pieselor de schimb incepe cu un montaj corect. Nu sari peste aceasta etapa si du-te cu utilajul intr-un atelier de specialitate. Pentru a beneficia de un montaj complet, conform specificatiilor producatorului, singura sursa potrivita este cea livrata de un serviciu calificat.
Sunt sanse sa nu cunosti service-uri de acest gen, dar noi cunoastem atat demulte, incat vom gasi impreuna o solutie cat mai la indemana pentru tine!

Specificatii tehnice
- distanta dintre centrele gaurilor: 72mm, 62mm
- diametru bucsa: 35mm
- diametru saiba: 56mm
- inaltime: 62mm
Gresor M6x1

Codul produsului: K91OVSU3-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura