Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru tractor Claas Ares 616

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Claas Ares 616
Out Of stock
Descriere
Daca a sosit randul utilajului tau pentru cateva imbunatatiri, fii convins ca depozitul nostru gazduieste cele mai moderne si mai rezistente piese de pe piata!
Hai sa facem cunostinta cu acest pivot tractor Claas Ares 616 - o piesa de transmisie clasica, extrem de uzuala, pe care o vindem frecvent catre muncitorii din toate zonele tarii.

Depozitul nostru - un suport real pentru muncitorii din toata tara!
Acest pivot pentru tractor Claas Ares 616 s-a remarcat prin fiabilitatea lui, dar si prin durabilitatea de care a dat dovada, fiind produs dintr-un aliaj metalic extrem de rezistent la socuri si tensiuni, cu cele mai scazute sanse de ruptura.

Raspundem nevoilor tale cu maximum de responsabilitate!
De-a lungul anilor si a experientei am ajuns sa intelegem extrem de bine nevoile tale si pe ale tuturor care activeaza in agricultura si constructii. Din atasamentul pe care l-am avut fata de clientii nostri, pana la urma a rezultat ceea ce noi numim serviciul nostru gratuit de consultanta tehnica! Acest serviciu complet pe care il oferim clientilor este extrem de util in procesul de intretinere al pieselor de schimb.

Atat de recomandat, acest pivot tractor Claas Ares 616 detine un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectele din fabrica.
Daca apar situatii neplacute sau complicatii, vorbeste degraba cu agentii nostri, ei sunt pregatiti oricand pentru a te ajuta sa iesi din impas.

Daca te-ai hotarat sa cumperi un pivot tractor Claas Ares 616 poti face asta printr-un simplu apel telefonic catre agentii nostri sau poti inregistra cererea ta chiar on-line, in site-ul firmei. Daca produsul este compatibil cu modelul utilajului tau, noi il vom trimite degraba catre tine, pentru ca tu sa intri in posesia lui in aproximativ 24 de ore, in orice zona din tara, cu plata la livrare.
Produsele comandate te pot astepta si la sediul nostru!
Bineinteles ca, daca iti doresti asta, poti prelua singur comenzile tale, direct de la sediul nostru de pe langa Bucuresti. Un prilej excelent pentru a te informa despre intretinerea corecta a pieselor.

Orice piesa de schimb are povestea ei de montaj si ar fi bine sa tii cont de asta de fiecare data cand faci o noua achizitie. Noi recomandam cu fermitate sa expui utilajul exclusiv unui mediu specific si sa te lasi asistat numai de catre un profesionist cu experienta.
Vorbeste cu noi pentru o indrumare de calitate!
Daca nu cunosti ateliere de specialitate, cunoastem noi suficiente, asa ca nu ezita sa ne ceri sfatul ori de cate ori ai nevoie. Noi primim cu drag solicitarile tale si suntem bucurosi sa putem contribui la bunul mers al activitatii tale de productie.

Specificatii tehnice
- distanta dintre centrele gaurilor: 72mm, 62mm
- diametru bucsa: 35mm
- diametru saiba: 56mm
- inaltime: 62mm
Gresor M6x1

Codul produsului: P4Q7RSOD-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura