Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru buldoexcavator Fermec 960

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fermec 960
Out Of stock
Descriere
Daca ai nevoie de siguranta ca utilajul tau poate primi asistenta tehnica permanenta, iar activitatea ta de productie se va desfasura fara intreruperi, bine ai venit! Probabil vrei sa faci cateva imbunatatiri pe la piesele de transmisie, cautand acest pivot buldoexcavator Fermec 960 - atat de uzual si recomandat, cu cele mai bune review-uri din aceasta categorie.

Avem piese moderne, fabricate de catre producatori de top!

Ei bine, acest pivot pentru buldoexcavator Fermec 960 este fabricat intr-un cadru tehnic extrem de evoluat, intr-unul dintre atelierele Original Carraro. Vei vedea ca este lucrat cu o deosebita atentie si responsabilitate, produs dintr-un aliaj metalic de inalta calitate, tratat termic.
Piesa a fost testata o perioada foarte indelungata si a devenit una dintre cele mai rezistente piese de transmisie, ce nu se poate rupe intr-o zi obisnuita de munca. Este super durabila si face fata socurilor mecanice si tensiunilor.

Cere sfatul agentilor nostri pentru a lua cele mai bune decizii!
Echipa noastra este permanent in contact cu clientii, le asculta nevoile si ii ajuta pe acestia sa isi rezolve situatiile neplacute. Am implementat serviciul nostru gratuit de consultanta tehnica si suntem multumiti de cat de util poate fi el muncitorilor din intreaga tara. Ne bucuram sa sustinem activitatea ta in agricultura si constructii.

Daca inca nu esti convins, iata ca acest pivot buldoexcavator Fermec 960 detine o garantie pe o perioada de 6 luni, deci poate fi achizitionat cu incredere, fara prea multe batai de cap.
Ingrijeste mai mult piesele de schimb si vei avea rezultate excelente!
Tu poti ajuta piesele de schimb sa reziste mai mult si sa functioneze la capacitatea lor maxima, daca vei respecta cateva sfaturi din partea agentilor nostri.
Suna-i, stabileste alaturi de ei ce ai putea face, intrucat metodele de ingrijire ale utilajului tau trebuie personalizate.

Daca esti hotarat sa cumperi un pivot buldoexcavator Fermec 960 si ai cazut de acord cu agentii nostri ca este compatibil cu modelul tau, plaseaza comanda ta la telefon sau direct in site-ul nostru! Echipa noastra va inainta toate demersurile pentru o livrare rapida, iar tu vei intra in posesia produsului tau in aproximativ 24 de ore, in orice zona din tara, cu plata ramburs.
Vorbeste cu agentii de vanzari chiar la sediul nostru!
Exista si varianta in care poti sa ridici personal coletul tau, direct din sediul nostru de pe langa Bucuresti, o ocazie excelenta de a ne cunoaste si a sta de vorba despre noile achizitii.

Montajul piesei de schimb trebuie efectuat intr-un service de specialitate, exclusiv. Orice alta varianta de montaj s-ar putea sa fie total nesanatoasa pentru durata de viata a piesei. Aceasta se poate compromite foarte usor daca nu ii sunt respectate indicatiile de montaj din partea producatorului. Nu sari peste aceasta etapa atat de importanta si ofera piesei tale un start bun. Vei vedea ca investitia ta se va intinde pe termen lung!

Specificatii tehnice
- distanta dintre centrele gaurilor: 72mm, 62mm
- diametru bucsa: 35mm
- diametru saiba: 56mm
- inaltime: 62mm
Gresor M6x1

Codul produsului: KJUCDFOR-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura