Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru buldoexcavator New Holland LB95.B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland LB95.B
Out Of stock
Descriere
Indiferent care este situatia in care se afla utilajul tau, universul nostru tehnic este un loc in care vei gasi o solutie cel putin satisfacatoare! Sustinem activitatea de productie a muncitorilor din toata tara si ne bazam pe un depozit extrem de bine dotat, cu cele mai bune piese de pe piata, precum acest pivot buldoexcavator New Holland LB95.B.
Produsul este o piesa de transmisie extrem de uzuala, cautata masiv de catre clientii nostri si se bucura de vanzari excelente.

Recomandari excelente!
Acest pivot pentru buldoexcavator New Holland LB95.B este fabricat cu responsabilitate, intr-un atelier tehnic de pe continentul nostru si este produs dintr-un aliaj metalic de inalta calitate, tratat termic. A fost testat un timp indelungat si a devenit una dintre cele mai rezistente piese de gen, intrucat are cele mai scazute sanse de a se rupe.
Poti gasi oricand acest pivot buldoexcavator New Holland LB95.B in stocul nostru, iar pentru a fi convins ca piesa se potriveste modelului tau, nu uita ca primesti consultanta gratuita. Orice intrebare ai avea, la noi vei gasi intotdeauna o solutie.

Daca inca nu te-ai convins ca acest pivot buldoexcavator New Holland LB95.B merita toata increderea, afla ca detine o garantie de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica. Nu uita ca agentii nostri sunt disponibili sa rezolve, alaturi de tine, orice nemultumire si sa aseze orice situatie in favoarea ta.
Daca vrei sa ajuti la sanatatea pieselor tale de schimb (ceea ce iti si recomandam sa faci) suna agentii nostri si cere detalii despre ce ai putea face in acest sens. Veti gasi impreuna o solutie personalizata modelului pe care il detii.

Cand te-ai hotarat sa achizitionezi un pivot buldoexcavator New Holland LB95.B plaseaza comanda ta catre agentii nostri de vanzari, la telefon sau direct in site-ul nostru. Atat cat tine de noi, livrarea se face degraba si coletul ar trebui sa ajunga la tine in aproximativ 24 de ore. Produsele noastre pot fi distribuite in orice zona din tara si se platesc ramburs.

Montajul pieselor de schimb trebuie facut exclusiv intr-un atelier de specialitate. Este momentul ca investitia ta sa fie corect valorificata si poti face asta apeland doar la serviciul calificat dintr-un mediu specializat.
Un mecanic cu experienta va respecta toate indicatiile de montaj ale producatorului si va tine cont de toate detaliile pe care a ajuns sa le cunoasca in meseria sa.
Daca piesa ta nu primeste un montaj corect, din pacate se va distruge imediat, iar tu vei fi nevoit sa o schimbi din nou, facand o alta investitie.

Specificatii tehnice
- distanta dintre centrele gaurilor: 72mm, 62mm
- diametru bucsa: 35mm
- diametru saiba: 56mm
- inaltime: 62mm
Gresor M6x1

Codul produsului: H980SWBD-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura