Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru buldoexcavator New Holland LB95

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland LB95
Out Of stock
Descriere
Utilajul tau poate functiona la capacitate maxima in fiecare zi, iar activitatea ta de productie poate fi din ce in ce mai profitabila. Trebuie doar sa facem cunostinta si sa beneficiezi de serviciul nostru gratuit de consultanta tehnica.
Daca ai ajuns pe pagina acestui pivot buldoexcavator New Holland LB95 probabil ca ai nevoie de cateva imbunatatiri pe la piesele de transmisie.

Avem toate informatiile pentru tine!
Acest pivot pentru buldoexcavator New Holland LB95 este o piesa de transmisie clasica, extrem de uzuala si se bucura de vanzari excelente. Se afla pe lista preferintelor atunci cand se pune problema unui echilibru perfect si a unei sustineri cat mai sigure ale utilajului.

Depozitul nostru gazduieste piese moderne si durabile!
Un astfel de pivot buldoexcavator New Holland LB95 este fabricat intr-unul dintre cele mai performante laboratoare tehnice - Original Carraro. Este lucrat cu o atentie deosebita si multa responsabilitate din partea echipei de ingineri. Este produs dintr-un material de inalta calitate, tratat termic, asa incat avand aceasta rezistenta prezinta cea mai redusa posibilitate de a se rupe.

Nu trebuie sa iti faci griji la achizitionarea unui pivot buldoexcavator New Holland LB95 intrucat acesta detine o garantie de 6 luni pentru defectiunile din fabrica.
Poti creste perioada de functionare a pieselor!
Nu uita ca implicarea ta in procesul de mentenanta al utilajului poate extinde foarte mult perioada de functionare sanatoasa a pieselor de schimb. Vorbeste cu agentii nostri de vanzari si vei descoperi anumite particularitati ale utilajului tau. Cunoscandu-l mai bine, il vei putea intretine mai corect.

Daca esti hotarat sa cumperi un pivot buldoexcavator New Holland LB95 plaseaza comanda ta catre agentii nostri, telefonic sau direct in site-ul firmei. Noi stim ca iti doresti sa montezi piesa cat mai curand asa ca, atat cat tine de noi, vom grabi procesul de livrare. Vei primi un colet, in aproximativ 24 de ore, oriunde in tara, iar plata o vei face ramburs.
Poti vizita depozitul nostru!
Daca vrei sa vezi cum arata un univers tehnic, ne poti face o vizita direct la sediul nostru, pentru a ridica personal coletul tau. Angajatii nostri te vor primi cu drag si, daca vei avea intrebari, vei afla alaturi de ei tot ce vrei sa stii despre piesele de schimb si despre modelul utilajului tau.

Dupa ce ai cumparat piesa, urmeaza montajul ei, ce se va efectua exclusiv intr-un atelier de specialitate. Ai putea fi convins ca aceasta este cea mai sanatoasa varianta pentru intretinerea pieselor de schimb. Oricare alta incercare neavizata va compromite elementul si toata investitia ta se va pierde.
Investeste constructiv!
Daca nu stii incotro sa mergi, noi te vom ajuta sa iti expui utilajul intr-un mediu specializat. Avem atatea recomandari de facut, incat sigur o vom gasi impreuna pe cea mai satisfacatoare.

Specificatii tehnice
- distanta dintre centrele gaurilor: 72mm, 62mm
- diametru bucsa: 35mm
- diametru saiba: 56mm
- inaltime: 62mm
Gresor M6x1

Codul produsului: 4ZBAWNKQ-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura