Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru buldoexcavator New Holland B100BLR

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland B100BLR
Out Of stock
Descriere
Ofera utilajului tau sansa de a fi intretinut cu cele mai bune piese de pe piata, apeland la serviciile noastre complete! Acest pivot buldoexcavator New Holland B100BLR este o piesa de transmisie extrem de durabila, iar rata lui de comercializare este extrem de mare. Se bucura de cele mai interesante review-uri si se regaseste oricand in universul nostru tehnic, alaturi de alte piese de schimb super calitative.

Piese de schimb de inalta calitate in depozitul nostru!

Acest pivot pentru buldoexcavator New Holland B100BLR este fabricat cu multa atentie si responsabilitate si a devenit una dintre cele mai rezistente piese din categoria lui, cu sanse foarte scazute de ruptura.
De ce? A fost produs intr-unul dintre cele mai evoluate ateliere tehnice marca Original Carraro, alaturi de profesionisti cu experienta, dintr-un aliaj metalic foarte dur, tratat termic si testat.

Agentii nostri asteapta oricand telefonul tau!
Nu uita ca toti clientii nostri pot fi in legatura cu agentii nostri de vanzari, prin serviciul gratuit de consultanta tehnica pe care il oferim. Cu alte cuvinte, angajatii nostri iti pot aduce recomandari, sfaturi, te pot directiona catre ateliere specifice, te pot ajuta sa afli cum sa intretii mai bine utilajul tau. Si asta fara sa te coste nimic!

Un pivot buldoexcavator New Holland B100BLR este o piesa care nu iti poate face probleme si detine un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, timp in care poti fi asigurat pentru defectiunile din fabrica.
Ca oricare alta piesa, acest produs ar putea sa isi extinda perioada de functionare, cu un mic efort din partea ta. Fara a mai face alte investitii consistente, ci numai ascultand cateva dintre sfaturile agentilor nostri, vei putea sa investesti pe termen lung, iar afacerea ta sa devina mai profitabila.

Daca vrei sa achizitionezi un pivot buldoexcavator New Holland B100BLR plaseaza comanda ta catre agentii nostri, telefonic sau direct pe site-ul firmei. Noi ne vom mobiliza degraba, iar tu vei primi coletul tau, printr-un curier rapid, in aproximativ 24 de ore, cu plata la livrare.
Poti ridica si tu comanda!
Produsele noastre pot fi ridicate si direct din sediu, asa ca te asteptam cu drag sa ne faci o vizita! Putem sa facem cunostinta si sa vorbim despre utilajul tau si cum ai putea sa te bucuri de capacitatile lui maxime.

Daca vrei ca totul sa fie perfect, monteaza piesa de schimb intr-un atelier de specialitate. Este urmatorul pas catre o piesa functionala cat mai mult timp!
Daca nu cunosti ateliere de acest gen, vei putea obtine cateva recomandari potrivite pentru tine si modelul utilajului tau, din partea agentilor nostri!
Nu uita de gresarea periodica, atat de utila unui pivot din aceasta categorie.

Specificatii tehnice
- distanta dintre centrele gaurilor: 72mm, 62mm
- diametru bucsa: 35mm
- diametru saiba: 56mm
- inaltime: 62mm
Gresor M6x1

Codul produsului: 09D53VBI-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura