Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru tractor Case CVX1155

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case CVX1155
Out Of stock
Descriere
Despre cum am ajuns sa discutam in detaliu despre acest pivot tractor Case CVX1155 vorbesc chiar recomandarile pe care le-am primit din partea utilizatorilor si review-urile excelente pe care le-am intalnit.

Oferim piese moderne si durabile!
Un pivot pentru tractor Case CVX1155 este fabricat intr-unul dintre cele mai evoluate laboratoare tehnice din lume, alaturi de specialisti responsabili, cu o deosebita experienta in domeniu. Piesa este lucrata cu multa atentie, dintr-un metal de inalta calitate, tratat termic si apoi testat in nenumarate randuri, devenind cea mai rezistenta piesa de transmisie. Este responsabila cu intretinerea echilibrului si sustinerea in totalitate a utilajului, iar sansele ei de ruptura sunt dintre cele mai scazute.

Consultanta gratuita pentru toti cumparatorii!
In activitatea noastra ne-am concentrat atentia catre nevoile clientilor si nu am ignorat posibilitatea de a le oferi un serviciu complet, care sa depaseasca oricare alta varianta de pe piata. Asa s-a nascut serviciul gratuit de consultanta, o versiune inedita de comunicare, extrem de utila in relatia cu clientii nostri si extrem de profitabila pentru ei, pe termen lung.

Un pivot tractor Case CVX1155 este o piesa in care iti poti pune toata increderea - detine o perioada de garantie de 6 luni, pentru defectele din fabrica.
Oricare ar fi nemultumirea ta sau daca neplacute situatii te vor lua prin surprindere, vorbeste degraba cu agentii nostri. Fii sigur ca situatia se va schimba in favoarea ta si ca, in cele din urma, angajatii nostri vor gasi o solutie satisfacatoare pentru tine.

Daca vrei sa fii posesorul unui pivot tractor Case CVX1155 tot ce trebuie sa faci este sa plasezi comanda ta telefonic sau direct in site-ul nostru, iar agentii nostri vor grabi procesul de livrare. Produsele noastre pot ajunge in custodia ta in aproximativ 24 de ore, in orice zona din tara, cu plata la livrare.
Produsele comandate pot fi ridicate si personal, de la sediul nostru, iar vizita ar putea fi un prilej excelent pentru a afla lucruri utile! Petrece putin timp alaturi de un agent al firmei si vei afla cum sa intretii corect piesa de schimb.

Metodele de montaj ar trebui sa respecte indicatiile producatorului. Noi suntem fermi in recomandarea noastra catre clienti si le sugeram sa asambleze exclusiv in service-uri de specialitate.
De ce sa acorzi atentie montajului?
Piesele se pot compromite extrem de usor. Nu este nevoie de greseli mari, ci numai de pierderea unor amanunte specifice. Aveti grija de piesele de schimb si investiti inteligent, respectand toti pasii.

Specificatii tehnice
- distanta dintre centrele gaurilor: 72mm, 62mm
- diametru bucsa: 35mm
- diametru saiba: 56mm
- inaltime: 62mm
Gresor M6x1

Codul produsului: X4W075BU-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura