Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa planetara pentru tractor Case CVX1155

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro
Cod produs
UB8D5K4S-S-CD
Out Of stock
Descriere
Vrei sa te bucuri de o functionare ireprosabila a transmisiei finale pentru o perioada indelungata de timp? Atunci avem solutia perfecta pentru tine. Alege sa iti echipezi utilajul cu aceasta bucsa planetara tractor Case CVX1155 - o piesa originala, produsa de Carraro. Este o componenta foarte rezistenta la uzura si dispune de un pret promotional. Avem piesa pe stoc, fiind disponibila imediat pentru livrare. Daca ai intrebari suplimentare despre montaj sau despre alte piese de schimb din oferta noastra - nu ezita sa iei legatura cu personalul nostru calificat!

Schimbul pieselor uzate poate fi asemanat cu cariile. Vezi ca ai o carie micuta. Nu mergi la dentist in clipa aceea, mai ales ca nici nu iti provoaca vreo durere. Insa odata cu trecerea timpului se mareste si zona pe care caria o afecteaza. Asa e si in cazul pieselor uzate. Mai amani putin inlocuirea lor. Si ajungi de la nevoia de a schimba o piesa, la momentul in care te iei cu mainile de cap. Este extrem de important sa faci lucrurile la timp. Este la fel de important sa dai importanta pieselor nou procurate. E musai sa fie de calitate pentru a determina o reparatie de durata. Alege prietenia componentelor originale Carraro!

Inca mai cauti calitatea? Ai incercat aceasta bucsa planetara tractor Case CVX1155?

Aceasta piesa asigura centrarea planetarei si integritatea simeringului. Componenta recomandata este cea care se monteaza in fuzeta. Bucsa originala are si sant de gresare.

Nu oferim consultatii, dar ne pricepem la consultanta!
Nu suntem noi chiar medici intr-ale pieselor de schimb, insa pasiunea intretine flacara ce ne determina sa tot descoperim lucruri noi. Toate cele pe care le-am aflat pana acum ti le punem la dispozitie. Asa ca oricand ai intrebari, apeleaza cu incredere la serviciul nostru gratuit de consultanta!

Calitatea-i la ea acasa in aceasta bucsa planetara pentru tractor Case CVX1155 originala Carraro. Asta se poate observa si in certificatul de garantie valabil 6 luni.

Nu te tinem departe de munca! Iti trimitem aceasta bucsa planetara punte tractor Case CVX1155 prin curier rapid, in 24 de ore. Asta pentru ca stim importanta timpului si cat de mult conteaza orice secunda. Daca esti in apropiere, te invitam sa ridici personal piesa de la depozitul nostru.

Nu risca sa pierzi investitiile pe care le faci nebagand in seama montajul. Alege sa lasi noua piesa doar pe mana mecanicilor cu experienta. Asta daca nu vrei ca timpul si banii sa ti se duca pe apa sambetei.

Specificatii tehnice

Diametru interior: 48 mm
Diametru exterior: 53.25 mm
Inaltime: 40 mm
Material: bronz
Trimite mesaj
Din Gura in Gura