Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru tractor Massey Ferguson 8220

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson 8220
Out Of stock
Descriere
Depozitul nostru este extrem de bine gospodarit si se mentine in forma cu cele mai bune piese de pe piata, sustinand muncitori din intreaga tara. In experienta noastra de asistenta tehnica a utilajelor, am intalnit diverse probleme comune pe la piesele de transmisie.
Un pivot tractor Massey Ferguson 8220 este o piesa deosebit de importanta; rolul ei este de a echilibra perfect utilajul si de a-l sustine in siguranta.

Acest pivot pentru tractor Massey Ferguson 8220 a fost fabricat pe continentul nostru, intr-unul dintre cele mai moderne ateliere mecanice, de catre o echipa de profesionisti responsabili. Produs sa reziste la cele mai puternice socuri si tensiuni, pivotul a fost lucrat din cel mai rezistent metal si are cele mai scazute sanse de ruptura.

Angajatii nostri au dezvoltat, pe parcursul anilor, o comunicare extrem de eficienta cu clientii. Nevoile lor au capatat o deosebita importanta in activitatea noastra, asa ca am introdus un serviciu gratuit de consultanta, pentru toti cei care cumpara de la noi.

• Daca vrei sa inveti sa intretii corect piesele de schimb
• Daca vrei sa afli lucruri noi despre modelul tau
• Daca ai nevoie de o oferta personalizata de pret
• Daca ai defectiuni grave
• Daca utilajul este imobilizat

Fiecare dintre punctele de mai sus primeste o solutie, chiar si atunci cand este nevoie sa ne punem in mscare. In situatia in care utiajul tau este imobilizat si are nevoie urgent de asistenta, putem trimite o echipa de profesionsti care sa te scoata din impas. Trebuie doar sa comunici cu noi si sa-ti exerciti dreptul de a primi consultanta gratuita.

Poti achizitiona linistit un pivot tractor Massey Ferguson 8220, el detine o garantie de 6 luni, ce iti va fi inmanata, impreuna cu factura, la primirea coletului.
Pentru orice situatie sau nemultumire, ia legatura degraba cu agentii nostri. Vei vedea ca situatia se va aranja tot timpul in favoarea ta, iar in cele din urma vei fi satisfacut.

Pentru a intra in posesia acestui pivot tractor Massey Ferguson 5340 plaseaza comanda ta la telefon sau direct in site-ul nostru. Agentii nostri vor prelua cererea ta si vor inainta toate procedurile pentru ca tu sa poti primi coletul in aproximativ 24 de ore, in orice zona din tara, cu plata la livrare.
Daca iti face placere, ne poti face o placuta vizita la sediul nostru de pe langa Bucuresti, pentru a prelua personal produsele comandate. Fiind acasa la noi, poti face cunostinta cu agentii nostri. Poti afla de la ei toate detaliile despre cum sa ingrijesti piesele de schimb.

Montajul pieselor se face numai si numai intr-un atelier de specialitate. Este recomandarea noastra hotarata, pe care o adresam tuturor clientilor si suntem ferm convinsi ca este si cea mai corecta.
Intretine piesele de schimb incepand cu montajul!
Un mecanic cu experienta va stii exact ce are de facut. Daca nu cunosti sau pur si simplu nu ai incredere in atelierele cunoscute de tine, cere cateva sfaturi din partea angajatilor nostri. Cu ajutorul lor vei gasi, cu siguranta, cea mai buna solutie pentru tine!

Specificatii tehnice
- distanta dintre centrele gaurilor: 72mm, 62mm
- diametru bucsa: 35mm
- diametru saiba: 56mm
- inaltime: 62mm
Gresor M6x1

Codul produsului: DC5RS21W-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura